Στα μαλακά έπεσε τελικά «θερμόαιμος» αστυνομικός

Μικρότερη «καμπάνα» (φυλάκιση έξι μηνών) επιφύλασσε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για έναν 32χρονο αστυνομικό της Τροχαίας Χαλκίδας

Μικρότερη «καμπάνα» (φυλάκιση έξι μηνών) επιφύλασσε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για έναν 32χρονο αστυνομικό της Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, τον Μάιο του 2007, στο σπίτι όπου διέμενε το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η νεαρή σερβιτόρα που έπεσε θύμα του αστυνομικού, την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα και στη συνέχεια είχε κολλήσει το όπλο του στον κρόταφό της απειλώντας ότι θα την πυροβολήσει και θα τη σκοτώσει.

Στο πρώτο δικαστήριο, τον Μάρτιο του 2013, ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών για παράνομη χρήση του υπηρεσιακού όπλου του και πρόκληση σωματικών βλαβών. Είχε ασκήσει έφεση και συνέχιζε να υπηρετεί στην Τροχαία Χαλκίδας. Τελικά, σστο Εφετείο Εύβοιας ο «θερμόαιμος» αστυνομικός καταδικάστηκε μόνο για την κατηγορία του ξυλοδαρμού και όχι της παράνομης χρήσης του υπηρεσιακού όπλου του, καθώς συνάδελφός του κατέθεσε ότι την ώρα του ξυλοδαρμού το όπλο βρισκόταν στον φοριαμό του, στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η νεαρή τον απατούσε και τον κατηγόρησε για λόγους εκδίκησης, επειδή τη χώρισε, ενώ η μητέρα του θύματος υποστήριξε ότι ο αστυνομικός έτρεφε παθολογική ζήλια για την κόρη της και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Άγγελος Λάτσιος: Το επόμενο βήμα μετά το Ναυτικό – Η επιχειρηματική κίνηση στα Άχλα

Στο Ναυτικό υπηρετεί αυτή την περίοδο ο Άγγελος Λάτσιος,...