Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η πρώτη έκλειψη τρόμου του 2013

Θα είναι σεληνιακή, ορατή και στην Ελλάδα, και θα φέρει σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε όλο τον πλανήτη.

Σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο παγκόσμιο σκηνικό φέρνει η πρώτη έκλειψη του 2013, η οποία θα είναι σεληνιακή και θα «συμπληρωθεί» από δύο ακόμη εκλείψεις, μία ηλιακή και μία σεληνιακή. Οπως αναφέρει στην «Espresso» η γνωστή αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ειδικευμένη στις πολιτικές προβλέψεις, η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:57:06 θα γίνει στον άξονα των «βίαιων» ζωδίων, όπως θεωρούνται από τους ειδικούς, αυτά του Σκορπιού και του Ταύρου. Η διάρκειά της θα είναι τέσσερις ώρες και η επιρροή της θα διαρκέσει για έξι μήνες, ενώ θα είναι ορατή και στην Ελλάδα.

«Το φαινόμενο επιδρά απευθείας στην ψυχολογία των ανθρώπων, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο θα φέρει σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα και ηφαιστειογενείς εκρήξεις σε Λονδίνο, Ιταλία, Ουάσινγκτον, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Μέση Ανατολή. Στην πολιτική θα προκαλέσει πολλές αναταραχές, ενώ σε ελληνικό επίπεδο θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, διάσπαση της ΔΗΜΑΡ, προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, διάσπαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θα ιδρυθεί όμως κι ένας μεγάλος πολιτικός φορέας. Επίσης θα προκληθούν πολιτικά σκάνδαλα και προβλήματα στο μεταναστευτικό» εξηγεί η κυρία Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Η Αμερική θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές στην οικονομία, αλλά και τη δολοφονία ενός μεγάλου πολιτικού ηγέτη. Η Τουρκία θα ζήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και φυσικές καταστροφές».

Η σεληνιακή αυτή έκλειψη, όπως μας ενημερώνει η γνωστή αστρολόγος, μαζί με τις δύο επόμενες, την ηλιακή στις 10 Μαΐου στον Ταύρο και τη σεληνιακή στις 25 Μαΐου στον Τοξότη, ανατρέπουν τα πολιτικά δεδομένα στον πλανήτη. «Οι επιρροές των φαινομένων θα ετοιμάσουν το έδαφος για την πτώση της Μέρκελ, για τις αναταραχές στις Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Η ηλιακή έκλειψη στις 10 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου είναι η ίδια ακριβώς με την έκλειψη στις 10 Μαΐου του 1994. Οι πολιτικές και προσωπικές αποκαλύψεις της εποχής εκείνης έρχονται να ολοκληρωθούν σήμερα. Ασχημα πολιτικά γεγονότα στην Κίνα, επιθέσεις, οικονομική ανισορροπία. Επηρεάζονται επίσης Νότια Αμερική και Ινδία που θα ζήσουν μεγάλες αναταραχές. Στη Μεσόγειο θα έχει ενεργό ρόλο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ επέρχεται το τέλος ενός μεγάλου θρησκευτικού ηγέτη» τονίζει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια, η τρίτη έκλειψη θα είναι η έκλειψη των αποκαλύψεων. «Εχει να κάνει με τη βιομηχανία, τον τουρισμό και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πρόκειται για ένα αστρολογικό φαινόμενο, του οποίου τα αποτελέσματα δεν θα τα δούμε άμεσα. Οι εκλείψεις αυτές είναι επίσης πιθανόν να προκαλέσουν διάσπαση της ΟΝΕ. Θα έχουμε την παραίτηση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ λόγω σκανδάλων, ενώ ένας μεγάλος Ιταλός πολιτικός θα κινδυνέψει λόγω απόπειρας δολοφονίας που θα γίνει εναντίον του».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα