Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Χώρισαν Σαμαράς και Φουρέιρα

Απόσταση και επαγγελματικές υποχρεώσεις έβαλαν οριστικά τέλος στη σχέση του ζευγαριού

Δεύτερος χωρισμός για Ελένη Φουρέιρα και Γιώργο Σαμαρά! Η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσαν τέλος στη σχέση τους, απόφαση που αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι οριστική.

Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν ο Γιώργος ήρθε στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας (στα μέσα Νοεμβρίου, όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε με τα Νησιά Φερόες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016). Συζήτησαν λοιπόν και κατέληξαν πως η σχέση εξ αποστάσεως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γουέστ Μπρομ.

Οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ελένης, ήταν η ίδια που θέλησε να διακόψει τη σχέση, αφού την είχε κουράσει το θέμα της απόστασης. Λόγω και των δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ταξιδεύει όσο συχνά θα ήθελε στην Αγγλία, ενώ το πρόγραμμα του αγαπημένου της είναι ακόμη πιο αυστηρό, αφού λόγω προπονήσεων και αγώνων δεν είχε τον χρόνο να έρχεται στην Ελλάδα. Κάθε φορά δε που ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη χώρα μας ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, αφού συνήθως ερχόταν για τα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ετσι, αφού το συζήτησαν, οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τελεία. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, εξακολουθούν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα δεν θα απορήσουμε καθόλου αν σε κάποιο ταξίδι του παίκτη στην Αθήνα τούς δούμε να πίνουν μαζί καφέ.

Η σχέση του Γιώργου Σαμαρά και της Ελένης Φουρέιρα άρχισε το φθινόπωρο του 2013. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να έχουν επαφές, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να ταξιδέψει στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας αλλά και για να δει τον ποδοσφαιριστή που βρισκόταν εκεί για αγώνα της τότε ομάδας του, της σκοτσέζικης Σέλτικ με τη Μίλαν. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα ο διεθνής επιθετικός εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η εκρηκτική καλλιτέχνιδα, στη Θεσσαλονίκη, και όλα πήραν τον δρόμο τους. Να πούμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί και το 2009, όταν η τραγουδίστρια ήταν ακόμη μέλος των Mystique, χώρισε όμως στο τέλος της ίδιας χρονιάς.

Το τελευταίο διάστημα πάντως οι δυο τους «παίζουν» με διαδικτυακά μηνύματα, αφού όταν ο ένας ανεβάζει κάποιο… απόφθεγμα, ο άλλος σπεύδει να απαντήσει με ακόμη ένα τσιτάτο. «Οι όμορφοι άνθρωποι έχουν το βλέμμα τους λίγο χαμένο (θα το έχετε προσέξει). Βγαίνουν το βράδυ με παρέες και σιωπούν ή φλυαρούν πολύ (δεν μπορεί να μην το ξέρετε…). Εχουν την τσαντίλα στην τσέπη. Τους έρωτες στα όνειρα. Τη “συγγνώμη” στο μπροστά της γλώσσας. Οι όμορφοι άνθρωποι: Είναι Αξιοπρεπείς» έγραψε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Σαμαράς σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram. Μια μέρα πριν η Ελένη Φουρέιρα είχε γράψει: «Μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμάται μια σκύλα, μια χαζή, μια γκρινιάρα, ένας άγγελος, μια πριγκίπισσα. Αυτό που θα μπορέσεις να ξυπνήσεις, αυτό θα έχεις».

Το τρίτο πρόσωπο

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν πως ρόλο στον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Σαμαρά δεν έπαιξε μόνο η απόσταση, αλλά και η ύπαρξη τρίτου προσώπου – από την πλευρά της τραγουδίστριας μάλιστα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ενώ η Ελένη αυτό τον καιρό το έχει ρίξει στη δουλειά! Εκτός από τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, ετοιμάζει και νέο CD, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...