Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Παρίστανε σε πλατεία τον… Ερμή του Πραξιτέλη

Τον… Ερμή του Πραξιτέλη βάλθηκε να μιμηθεί ένας νεαρός άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος παρίστανε για μία ώρα το γυμνό άγαλμα στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής. Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο άνδρας έφτασε στην πλατεία και έβγαλε ένα προς ένα τα ρούχα που φορούσε. Αφού γδύθηκε εντελώς, παρέμεινε στην αρχική του στάση για τουλάχιστον μία ώρα. Οσοι περνούσαν εκείνη τη στιγμή από την πλατεία Υψηλών Αλωνιών δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα τρόμαξε και έβαλε κατευθείαν τις φωνές, χωρίς όμως εκείνος να αντιδράσει. Ο άνδρας ακόμα και την ώρα που δεχόταν τα πειράγματα και τις βρισιές ομάδας ατόμων δεν πτοήθηκε καθόλου και εξακολουθούσε να κοιτάει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τελικά όλα έληξαν με την παρέμβαση δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κάλεσαν οι γείτονες, προκειμένου να βρουν και να δώσουν εκείνοι τη λύση, αφού κανείς δεν αποφάσιζε να τον πλησιάσει. Οι αστυνομικοί μόλις τον είδαν, του μίλησαν, του έδωσαν τα ρούχα του ώστε να ντυθεί και τον οδήγησαν στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή.

Το περιστατικό αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό που αναστάτωσε την κοινή γνώμη, αφού οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε να έχει βγάλει σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα και να αυνανίζεται στη μέση του δρόμου, για την ακρίβεια στην οδό Κωνσταντινουπόλεως της αχαϊκής πρωτεύουσας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα