Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σεϊταρίδης για «δέσιμο»

Η ανατρεπτική παράσταση και η φωτογράφιση που έκαναν γνωστοί ηθοποιοί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο

Τι γύρευε τις προάλλες στο Δρομοκαΐτειο ο Γιώργος Σεϊταρίδης; Ο γνωστός ηθοποιός που ζει πλέον μόνιμα στον Βόλο, όπου ασχολείται με τη μελισσοκομία, εθεάθη με… καμένο πρόσωπο, να φορά ζουρλομανδύα και να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι στην αυλή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής! Μην τρομάζετε… Ο Γιώργος «τρελάθηκε» και «παραμορφώθηκε» για τις ανάγκες της νέας θεατρικής παράστασης που έχει στα σκαριά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς, και βρέθηκε εκεί για να φωτογραφηθεί.
4e23r234r423qr 4Οι «Μικρές ιστορίες φόνων» θα κάνουν πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου Vault, σε κείμενα του Παναγιώτη Μπρατάκου που βασίστηκαν σε αληθινά γεγονότα. Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ με την ένδειξη «ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 16 ετών». 

Η ηρωίδα του έργου

Οσο για το Δρομοκαΐτειο; Κρίθηκε ως το ιδανικό μέρος για να γίνει η φωτογράφηση των συντελεστών της παράστασης. «Η ιδέα προέκυψε από το ότι μια ηρωίδα του έργου είναι έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική» λέει στην «Espresso» ο Δημήτρης Καρατζιάς. «Ζητήσαμε άδεια για τη φωτογράφιση, την πήραμε και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής Ισίδωρο Πρώιο, αλλά και το προσωπικό που μας βοήθησε πολύ να κάνουμε τη δουλειά μας. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε αρκετό άγχος, γιατί έπρεπε να φωτογραφηθούν 15 άτομα και δεν ξέραμε αν θα προλαβαίναμε μέσα σε μια μέρα. Τελικά, το καταφέραμε και το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό, ακριβώς αυτό που θέλαμε».

Στις «Μικρές ιστορίες φόνων» μια διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, πάλαι ποτέ «βασίλισσα της τηλεθέασης», καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο σόου, ένα σκληρό ριάλιτι, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος. «Η παράσταση μιλά για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και αποτελεί ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της showbiz και των tabloids» αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Το καστ
4e23r234r423qr 2Εκτός από τον Γιώργο Σεϊταρίδη, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα από τον Βόλο για να συμμετάσχει, το καστ απαρτίζεται από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Ιωάννα Πηλιχού, η Βάνα Παρθενιάδου, η Τζένη Διαγούπη, η Ζώγια Σεβαστιανού, ο Γιάννης Καραούλης, η Δώρα Χρυσικού και η τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Κόνιακ, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική. Την εντυπωσιακή φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος. Η παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων» θα παρουσιάζεται σε διπλή διανομή (κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτέρα και Τρίτη), με διαφορετικό φινάλε.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...