Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις, τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υποστείτε τις επιπτώσεις. Μην παίρνετε αποφάσεις, αν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις αοπό το μυαλό σας κι αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Φροντίστε να είστε πιο αυστηροί στην επιλογή των φίλων σας για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις, τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε και να προσπερνάτε. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν, δεν οφείλονται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες. Ισως ανακαλύψετε από μια συζήτηση πολλά κοινά σημεία με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία για να δημιουργήσετε τις σωστές βάσεις στις σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Είναι προτιμότερο να ματαιώσετε ένα ταξίδι που θα άλλαζε πολλές από τις καθιερωμένες συνήθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σάς καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε πού και σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί σύντομα θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σάς βαραίνουν για να βρείτε την κατανόηση που αποζητάτε. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε μήπως σας απορρίψουν. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει για να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε για κάποια θέματα λειτουργούν ανασταλτικά και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα. Μη διστάσετε να δώσετε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Υπολογίστε τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε κάποια θέματα που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες εις βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε στις ενέργειες που απαιτούνται και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...