Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Sex dolls σε ρόλο μοντέλων!

Αμερικανίδα απαθανάτισε πανάκριβες (καυτές) κούκλες σε μια γκλάμορους φωτογράφιση μόδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη

Οι sex dolls δεν είναι καινούργια ανακάλυψη. Μέσα στα τελευταία χρόνια όμως έχουν υποβληθεί σε extreme makeover, φεύγοντας από το κακής ποιότητας λάτεξ φουσκωτό χαρακτήρα τους και παίρνοντας μια πιο αληθοφανή εμφάνιση. Γνωστές πλέον ως love ή real dolls, κάνουν «καριέρα» ακόμη και στο μόντελινγκ! Η Αμερικανίδα φωτογράφος Στέισι Λι από τη Νέα Υόρκη, στην προσπάθειά της να αφαιρέσει το στίγμα απ’ όσους χρησιμοποιούν κούκλες του σεξ, επιχείρησε να αναβαθμίσει δώδεκα τέτοιες κούκλες και να τις βάλει να ποζάρουν για μια γκλάμορους φωτογράφιση μόδας.
4r2r3434t3 1
Αποτελούν συντροφιά

4r2r3434t3 3Καθεμία εξ αυτών, αξίας 5.000 ευρώ έκαστη, έχει ντυθεί, μακιγιαριστεί και ποζάρει έτσι ώστε να μοιάζει με αληθινό μοντέλο.
4r2r3434t3 4«Αντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν κούκλες ως υποκατάστατο της ανθρώπινης συντροφιάς, είτε από επιλογή είτε από ανάγκη. Και πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αν κάνει το ταξίδι τους στη ζωή πιο υποφερτό» εξηγεί η 43χρονη φωτογράφος, η οποία έχει ονομάσει το πρότζεκτ της «Μέσος Αμερικανός», προσθέτοντας πως οι φωτογραφίες της έχουν να κάνουν με τη ζωή, τις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα. Αν και, όπως λέει, οι συγκεκριμένες κούκλες απωθούν κάποιους, για κάποιους άλλους αποτελούν συντροφιά. «Καθώς ο κόσμος μας γίνεται περισσότερο ψηφιακός και λιγότερο προσωπικός, οι κούκλες και τα ρομπότ τείνουν να αποτελούν υποκατάστατα των ανθρώπινων σχέσεων» αναφέρει, ελπίζοντας πως με τις φωτογραφίες της θα ταυτιστούν πολλοί.
4r2r3434t3 5
Σκέτη επιστήμη

4r2r3434t3 6Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι συλλέκτες που αποκαλούν τις love dolls τους «συντρόφους» και διατηρούν σεξουαλικές σχέσεις μαζί τους. Η παραγωγή τους τείνει μάλιστα να εξελιχτεί σε επιστήμη, καθώς κατά την αγορά τους μπορούν να επιλέξουν από χρώμα μαλλιών, ματιών και δέρματος έως μέγεθος στήθους και σχήμα αιδοίου.
4r2r3434t3 7Η ίδια η Λι ξεκίνησε να αγοράζει αληθινές κούκλες έπειτα από μια τηλεοπτική εκπομπή που παρακολούθησε σχετικά με αυτές. «Πάντα ήθελα μια κούκλα σε πραγματικό μέγεθος, καθώς έκανα από μικρό παιδί συλλογή από κούκλες. Εψαξα στο διαδίκτυο με σκοπό να αγοράσω μια love doll για να την κάνω μοντέλο φωτογράφισης. Την τελευταία δεκαετία η δουλειά μου έχει γίνει ευκολότερη, καθώς οι κατασκευαστές προσδίδουν περισσότερο ρεαλισμό στα προϊόντα τους» εξηγεί, ενώ -όπως λέει- με τη βοήθεια του μακιγιάζ τις κάνει ακόμη πιο αληθοφανείς, προσθέτοντάς τους ακόμη και ρυτίδες, έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερο βάθος το πρόσωπό τους, όπως θα έκανε σε έναν πίνακα ζωγραφικής.
4r2r3434t3 8 
Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...