Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να…

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ θα καταφέρετε να ξεπεράσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο καταστάσεις που θα σας φανούν πολύ δύσκολες. Κινηθείτε προσεκτικά σήμερα και μην πείτε λόγια που δεν τα πιστεύετε, μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που σας ενόχλησε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά. Αν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε «ναι» σε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ αφήνοντας στην άκρη τους φόβους σας και το άγχος της μοναξιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στη γοητεία σας. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα κι έτσι θα μπορέσετε να λύσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα σας ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας. Χτίστε μια καινούργια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αρχίσετε να αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας. Αν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα, και όχι με φωνές και καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ: Απέναντι στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα φροντίστε να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αν κάτι σας χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή απλοί παρατηρητές. Ακόμα κι όταν κάποια άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε δεν έχουν τρόπους, εσείς επιδείξτε καλή συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη σας να σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες σας, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταδιακά αρχίζουν να βελτιώνονται οι σχέσεις σας στον χώρο της εργασίας σας και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Οσο κι αν κάποιες φορές σάς φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευτείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε να πετύχετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...