Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεκουράστηκαν με ένα λουκούλλειο γεύμα!

14/01/2015 - 15:45 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Επειτα από τόσες ώρες προετοιμασίας και άλλες τόσες ορθοστασίας στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, ένα λουκούλλειο δείπνο ήταν ό,τι έπρεπε για να τους… αποζημιώσει!

Επειτα από τόσες ώρες προετοιμασίας και άλλες τόσες ορθοστασίας στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, ένα λουκούλλειο δείπνο ήταν ό,τι έπρεπε για να τους… αποζημιώσει! Η Μαρία Μενούνος και ο Δημήτρης Γιαννέτος πόζαραν στον instagram-ικο φακό απολαμβάνοντας χάμπουργκερ, τηγανητές πατάτες και άλλα παχυντικά καλούδια.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Ελληνας κομμωτής και μακιγιέρ, που ζει πλέον πέραν του Ατλαντικού, καθώς είναι μόνιμος συνεργάτης της, διασκέδασαν πολύ τόσο πριν όσο και μετά το λαμπερό σόου της απονομής των βραβείων στο Λος Αντζελες.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, κουράστηκαν κιόλας. Ετσι, μόλις έσβησαν τα φώτα της διοργάνωσης έσπευσαν και οι δύο να ξεκουραστούν. Μάλιστα η Μαρία λίγο προτού πέσει στο κρεβάτι της θέλησε να μοιραστεί με τους fans της μια τρυφερή φωτογραφία με τα τρία σκυλάκια της. «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή. Καληνύχτα από μένα και τα “μωρά” μου».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.