Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

«Πάρτε τον από δω, μη χάσω την ψυχραιμία μου»

Τετ α τετ του καθηγητή-θύματος με τον εγκέφαλο της σπείρας που πουλούσε το «θαυματουργό» νερό

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο στον οποίο δεν δίστασε να δώσει τραγικές, κάλπικες ελπίδες ότι θα τον σώσει από τον καρκίνο βρέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται ότι πουλούσε θαυματουργό νερό από τη Ρωσία αντί χιλιάδων ευρώ! Ο 55χρονος καρκινοπαθής καθηγητής, που οδήγησε στην αποκάλυψη της απίστευτης κομπίνας με την καταγγελία του, είχε πάει στα γραφεία της Ασφάλειας για προσωπική υπόθεσή του, την ίδια στιγμή που ο αναζητούμενος κομπογιαννίτης πήγε για να παραδοθεί!

Ο απατεώνας εκμεταλλευόταν την απελπισία ασθενών και μαζί με τους συνεργούς του τους έπειθε ότι μπορούσε να τους θεραπεύσει με μόλις τρεις (πανάκριβες) δόσεις ενός… θαυματουργού φαρμάκου που δήθεν εξαλείφει διά παντός την αρρώστια. Οπως έλεγε, το «επαναστατικό» υγρό είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια Γενετικής της Ρωσίας ειδικά για τους πιλότους πολεμικών αεροσκαφών!

Παυσίπονο

Στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά… νεράκι από τη βρύση με την προσθήκη τριμμένου παυσίπονου και πιθανότατα χαπιών για τη στυτική δυσλειτουργία τύπου Viagra!

Για να παραδώσει στα θύματά του τις τρεις δόσεις του προϊόντος ο 63χρονος εισέπραττε ποσά από 100.000 έως 150.000 ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα το τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας συνέλαβε τους συνεργάτες του απατεώνα, έπειτα από την καταγγελία που έκανε ο εκπαιδευτικός καρκινοπαθής (με όγκο στον εγκέφαλο). Ομως ο 63χρονος εμπνευστής της απάτης είχε διαφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», καθώς ο αστυνομικός κλοιός έσφιγγε γύρω του, ο απατεώνας πείστηκε από τις δύο κόρες του, οι οποίες μάλιστα είναι γιατροί αλλά δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τα επικίνδυνα «μαντζούνια» του πατέρα τους, να παραδοθεί! Ετσι, παρουσιάστηκε στα γραφεία της Ασφάλειας. Την ίδια στιγμή στον χώρο των γραφείων του τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων βρισκόταν ο καρκινοπαθής καθηγητής. Ο 63χρονος πάγωσε στη θέα του θύματός του και έσπευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να του ζητήσει συγγνώμη. Ο 55χρονος εκπαιδευτικός δεν του απάντησε, γύρισε το πρόσωπό του αλλού και απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε: «Πάρτε τον τώρα από μπροστά μου, γιατί θα χάσω την ψυχραιμία μου και την αξιοπρέπειά μου»!

Αμέσως οι αστυνομικοί έβαλαν τον 63χρονο σε άλλο γραφείο μαζί με τον δικηγόρο του και μετά τη διαδικασία της φωτογράφισης και της λήψης των αποτυπωμάτων του ακολούθησε η προσαγωγή του στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι στον 55χρονο εκπαιδευτικό ο απατεώνας είχε προτείνει δύο… θεραπείες: Η μία κόστους 55.000 ευρώ (δήθεν θα τον απάλλασσε από τον καρκίνο για 15-20 χρόνια) και μία με 87.000 ευρώ που δήθεν είχε ποσοστό «επιτυχίας» 95%!

lgjklgjkl

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...