Το ασχημόπαπο (θύμα bullying) έγινε κύκνος

ΤΗΝ καλύτερη εκδίκηση απέναντι στους συμμαθητές της που την κορόιδευαν επειδή ήταν άσχημη παίρνει τώρα 23χρονο μοντέλο από τη Βρετανία

ΤΗΝ καλύτερη εκδίκηση απέναντι στους συμμαθητές της που την κορόιδευαν επειδή ήταν άσχημη παίρνει τώρα 23χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, που θεωρείται μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο της «Μις Αγγλία». Η Ρεμπέκα Χέμσλεϊ υπέφερε τόσο πολύ από τις κοροϊδίες και τη βία που ασκούσαν σε βάρος της οι συμμαθητές της, που αναγκάστηκε να ολοκληρώσει τη σχολική της εκπαίδευση με ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.

«Ολοι με έλεγαν άσχημη. Με είχαν πείσει ότι είχα τη χειρότερη μύτη στο σχολείο» θυμάται η Χέμσλεϊ, η οποία, αν και άλλαξε σχολείο, δεν κατάφερε να απαλλαγεί από το bullying.

Οι λεκτικές επιθέσεις έδωσαν σύντομα τη θέση τους ακόμη και σε σωματικές, με έναν συμμαθητή της να την πασαλείβει με γρασίδι, γνωρίζοντας πως είναι αλλεργική. Ετσι έφτασε στο σημείο να φοβάται ακόμη και να μπει στην αίθουσα του σχολείου.

Οσο περνούσαν τα χρόνια όμως, το ασχημόπαπο που έβλεπαν στο πρόσωπό της οι συμμαθητές της άρχισε να μεταμορφώνεται σταδιακά σε κύκνο. Με τη βοήθεια ψυχολόγου και τη στήριξη της οικογένειας και του συντρόφου της η Χέμσλεϊ κατάφερε να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε και να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο. Εκπροσωπώντας ήδη δύο πρακτορεία, δεν δίστασε να στείλει ακόμη και αίτηση για τα καλλιστεία «Μις Αγγλία», όπου έγινε δεκτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...