Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κι όμως η Zωή διδάσκει μόδα

Η στιλιστική επιλογή της προέδρου της Βουλής, εμπνευσμένη από τον οίκο της Diane von Furstenberg

Μπορεί να σχολιάστηκε αρνητικά μέχρι και από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ωστόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως είναι τελικά ενημερωμένη και σε θέματα μόδας. Το φούξια παντελόνι και το λεμονί παλτό της νέας προέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου, που τράβηξε τα φλας, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως και χαρακτηρίστηκε «τολμηρός χρωματικός συνδυασμός», υπήρξε παλαιότερα πρόταση της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας Diane von Furstenberg.

jgj

Catwalk

Συγκεκριμένα, το 2002, σε επίδειξη του οίκου που διατηρεί η σχεδιάστρια στη Νέα Υόρκη ένα μοντέλο της είχε περπατήσει στο catwalk φορώντας φούξια παντελόνι και παρόμοιο σακάκι σε έντονη απόχρωση του κίτρινου. Η Diane von Furstenberg έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της «κραταιάς κυρίας της μόδας», καθώς στη λίστα με τις πελάτισσές της συμπεριλαμβάνονται celebrities, jet setters και γαλαζοαίματες. Το τελευταίο δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού ο πρώτος σύζυγός της ήταν ο γερμανικής καταγωγής πρίγκιπας Egon von Furstenberg, κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat. Η Diane απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε το 1981.

Πολλά χρόνια μετά, το 2001, η σχεδιάστρια της υψηλής κοινωνίας, που διατηρεί το ατελιέ της στο Μανχάταν και έχει τη δική της reality εκπομπή, προχώρησε σε δεύτερο γάμο, τούτη τη φορά με τον Αμερικανό μεγιστάνα των μίντια Barry Diller. Το μότο της von Furstenberg, το οποίο αποτελεί τη συμβουλή που δίνει και σε όλες τις διάσημες πελάτισσές της, είναι το εξής: «Αυτοπεποίθηση! Δεν έχει σημασία τι φοράτε, αφού πάντα θα δείχνετε άψογη, αν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας».
Το σίγουρο είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε γεμάτη αυτοπεποίθηση την περασμένη Δευτέρα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, με την ίδια να αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της προέδρου της Βουλής. Αφού της αρέσουν οι ενδυματολογικές προτάσεις της von Furstenberg, σίγουρα θα συμφωνεί και με τις θεωρίες της. Μιλάμε εξάλλου για δύο πολύ δυναμικές γυναίκες.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φίλη και συνεργάτιδα της σχεδιάστριας

3 23

Τι σχέση έχει η Diane von Furstenberg με την Ελλάδα; Πριγκιπική! Στο παρελθόν εργαζόταν για εκείνη η Τατιάνα Μπλάτνικ. Παρά τις σπουδές της στη λογοτεχνία και την κοινωνιολογία, η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και σύζυγος του Νικόλαου ανήκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο team των δημοσίων σχέσεων της πετυχημένης σχεδιάστριας. Συγκεκριμένα, είχε αναλάβει το πόστο της event planner για λογαριασμό της και την ακολουθούσε σε όλα τα ντεφιλέ της. Πέρα από την επαγγελματική σχέση τους πάντως οι δύο γυναίκες συνδέονται και με φιλικούς δεσμούς, καθώς η Diane γνωρίζεται με την οικογένεια της Τατιάνας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα τη χρονιά που η σχεδιάστρια είχε έρθει στην Αθήνα είχαμε δει τη γυναίκα του Νικόλαου σε ρόλο «κυρίας επί των τιμών».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...