Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Πήρε τον «βράχο» της Σάλκε

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Σαντάνα

Βραζιλιάνικο… θωρηκτό, για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας του, φέρνει στο μεγάλο λιμάνι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», βλέποντας πως η Ζενίτ αργεί να «ανάψει το πράσινο φως» για την παραχώρηση του Λουίς Νέτο, ενεργοποίησαν το «Σχέδιο Β», και συμφώνησαν με τη Σάλκε για την απόκτηση του Φελίπε Σαντάνα.
Ο 28χρονος Λατίνος σέντερ μπακ, ύψους 1,94μ., με πολυετή θητεία στα γήπεδα της Μπούντεσλιγκα, αναμένεται να έρθει σήμερα στη χώρα μας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Σε αντίθεση με τον Νέτο, ο Σαντάνα μπορεί να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φιγκεϊρένσε, όπου έμεινε δύο σεζόν, μετρώντας 37 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2008 μεταγράφηκε στην Ντόρτμουντ, όπου σε πέντε χρονιές είχε 95 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ από το 2013 ανήκει στη Σάλκε (21 συμ./1 γκολ). Εχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο στη Γερμανία, και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2012-2013. Οι «βασιλικοί μπλε», οι οποίοι σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κασάμι, αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν μετά την προσθήκη του Νάστασιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τη Σάλκε να δίνει τον Σαντάνα ως αντάλλαγμα για τον Κασάμι, και επισήμαναν ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απορρίφθηκαν προτάσεις για την παραχώρηση των Ντουρμάζ (Φενέρμπαχτσε), Μασουακού (Ιντερ) και Ελαμπντελαουί (Σάλκε).

Κονέ και Ντι Μαϊό

Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ακόμη ενός σέντερ μπακ. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εξάλλου, ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν κρούσεις σε Λιόν και Τζένοα, για τις περιπτώσεις των Μπακαρί Κονέ και Σεμπάστιαν Ντι Μαϊό αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, χτες γράφτηκε το τελευταίο επεισόδιο του σιριαλ Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός βρέθηκε χτες στην Αθήνα κι έπειτα στηνΒοιωτία, υπογράφοντας συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με τον Λεβαδειακό. Αλλωστε, από τν στιγμή που ο 24χρονος έχει προσφύγει στο CAS για την επίλυση του θέματος με την Τίγκρες, δεν μπορεί -μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση- να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετακομίσει στου Ρέντη για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

«Η συμπεριφορά της πρώην ομάδας μου δεν μου επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο για 8 μήνες και μου στέρησε πολλές ευκαιρίες για να εκπληρώσω το όνειρό μου και να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα, η νέα μου ομάδα, ο Λεβαδειακός, μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο» έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής. Παράλληλα, ο Μάικλ Ολαϊτάν παραχωρήθηκε δανεικός, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να πάρει παιχνίδια, στον Εργοτέλη.
Στο μεταξύ, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας «7».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...