Ποιοι απειλούν τη Βάνα Μπάρμπα

Μέτα τη διάρρηξη στο σπίτι της εκρηκτικής ηθοποιού άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της

Κλοπή-μυστήριο με θύμα τη Βάνα Μπάρμπα για δεύτερη φορά! Οκτώ μήνες μετά την παραβίαση του σπιτιού της στη Γλυφάδα άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.

Το αμάξι της ηθοποιού, μάρκας Peugeot 206, ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΑ 3786, έκανε φτερά το βράδυ της Παρασκευής και η ίδια κατήγγειλε την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας το πρωί του Σαββάτου. Μιλώντας στην «Espresso» έκανε λόγο για άγνωστο άτομο ή άτομα που την έχουν βάλει στο μάτι.

«Νομίζω ότι η διάρρηξη στο σπίτι και η κλοπή του αυτοκινήτου μου είναι δύο γεγονότα συνδεδεμένα. Μου το είπαν και οι αστυνομικοί πως κάτι περίεργο συμβαίνει και με συμβούλεψαν καταρχήν να περιμένω πέντε ημέρες, μήπως και το εντοπίσουν. Είμαι σίγουρη πως κάποιος έχει εμπάθεια μαζί μου» αποκάλυψε.

Και βέβαια δεν κρύβει τους φόβους της: «Εχω κάνει το σπίτι μου φρούριο μετά την εισβολή αγνώστων τον περασμένο Μάιο. Μπήκαν σπάζοντας τα πάντα, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι. Αφησαν τα κοσμήματα και τα χρήματα -επιδεικτικά- πάνω στο κρεβάτι. Ηταν ένα μήνυμα εκφοβισμού προς εμένα. Εβαλα συναγερμό και πόρτες ασφαλείας. Ωστόσο είμαι έτοιμη να αλλάξω σπίτι. Φοβάμαι για εμένα και κυρίως για την κόρη μου Φαίδρα. Το παιδί μου έχει τρομάξει πάρα πολύ. Είμαστε φοβερά αναστατωμένες» τόνισε η ηθοποιός.

Η θεατρική «Σινιόρα Μαλένα» το βράδυ της Παρασκευής, όπως αφηγείται στην «Εspresso», είχε κανονίσει διασκέδαση με την παρέα της αμέσως μετά το τέλος της παράστασης. Και επειδή θα ξενυχτούσε, έδωσε τα κλειδιά στη βοηθό της Αρτεμη για να μεταφέρει το αυτοκίνητο από το θέατρο Χατζηχρήστου στη Γλυφάδα.

Την επομένη το πρωί (Σάββατο) μάταια έψαχνε να το εντοπίσει, με τον χρόνο να την πιέζει, αφού ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Γλυφάδας έπρεπε να δώσει το παρών σε μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση. «Ταραγμένη, πήγα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το γεγονός. Μη φανταστείτε πως είχα κάποιο υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Ενα Peugeot 206 ήταν, μια “μπακατελίτσα”. Και με βάζει σε υποψίες. Γιατί το δικό μου και όχι κάποιο από τα ακριβά αμάξια που ήταν παρκαρισμένα στη σειρά;» αναρωτιέται η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα ετοιμάζει βαλίτσες για τη μεγάλη θεατρική περιοδεία της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο άτομο από τον περίγυρό της που ίσως κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση, η ηθοποιός απάντησε θετικά: «Ναι, το μυαλό μου πάει κάπου, αλλά αυτό θα το αποκαλύψω μόνο στην Αστυνομία και σύντομα».

Δήμητρα Δάρδα 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.