Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

«We love you» Faydee!

Εκδηλώσεις λατρείας στην εμφάνιση του γόη από την Αυστραλία στο club Spell στην Αθήνα και η κοινή εμφάνιση με τον Claydee

Eνας Αυστραλός γόης και σούπερ σταρ ήρθε στην Αθήνα και προκάλεσε πανικό. Ο Faydee, που έχει κάνει επιτυχία και στη χώρα μας με το hit «Can’t let go» (με πάνω από 40.000.000 views στο YouTube), ήρθε στη χώρα μας όχι για διακοπές, αλλά προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον δημοφιλή Claydee.

Ωστόσο, το Σάββατο οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση στο Spell της Ιεράς οδού, ώστε να παρουσιάσουν το τραγούδι τους με τίτλο «Who» («Ποιος»). Εκατοντάδες κορίτσια από νωρίς είχαν πιάσει «στασίδι» περιμένοντας με αγωνία να ανοίξουν οι πόρτες και να συναντήσουν από κοντά το αγαπημένο τους ίνδαλμα. Το ένθερμο ελληνικό φανατικό κοινό γέμισε το κλαμπ ασφυκτικά.

Οι ενθουσιώδεις εκδηλώσεις αγάπης από τις θαυμάστριες που τραγουδούσαν μαζί του με όλη τη δύναμη της φωνής τους, τα χειροκροτήματα αλλά και τα βλέμματα αγάπης και λατρείας γοήτευσαν τον τραγουδιστή. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και των κινητών άστραφταν συνεχώς και ο νεαρός τραγουδιστής χαμογελούσε αδιάκοπα. Οταν η συναυλία έφτανε προς το τέλος της προκλήθηκαν ένταση και πανικός στις πρώτες σειρές, με τις groupies του Faydee να ουρλιάζουν, να του φωνάζουν «We love you» και με δάκρυα στα μάτια να του ζητούν αυτόγραφα. «Η πρώτη γνωριμία μας έγινε πριν από έναν χρόνο. Είχαμε πιάσει κουβέντα στο twitter, λόγω των ονομάτων μας που μοιάζουν» λέει ο Claydee στην «Espresso» και συνεχίζει: «Οταν ήρθε στην Ελλάδα πρώτη φορά, ενθουσιάστηκε με τα κομμάτια μου αλλά και με τα κλιπ που έχω κάνει κι έτσι προέκυψε η συνεργασία». Αφού έκαναν πριν από καιρό την ηχογράφηση, τώρα ακολούθησε η οπτικοποίηση του τραγουδιού. Οπως μας εξηγεί ο καλλιτέχνης, το shooting έγινε την περασμένη Παρασκευή σε ένα πολυτελές σπίτι στα βόρεια προάστια. «Σκηνοθέτης ήταν ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και όπως έδειχνε ο Faydee, ήταν πολύ χαρούμενος με την παραγωγή» συμπληρώνει ο Claydee.
fd4t45yt347yΠοιος είναι όμως ο Αυστραλός σταρ, τον οποίο κατά την άφιξή του στην Αθήνα περίμενε το ελληνικό fan club προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί του και να του δώσει δωράκια; Το πραγματικό όνομά του είναι Fady Fatrouni και είναι λιβανέζικης καταγωγής.

Πριν από ένα χρόνο 

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει τα τραγούδια του να ακούγονται σε όλο τον κόσμο και να παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα και clubs.

Ο νεαρός είχε έρθει πριν από περίπου έναν χρόνο στη χώρα μας προκειμένου να εμφανιστεί στο πάρτι ενός ραδιοφωνικού σταθμού κι εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι έχει τόσο φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα. Εχει εμφανιστεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ με σημαντικούς καλλιτέχνες και μπάντες, ανάμεσά τους και τους Black Eyed Peas.

Ωστόσο, από τις σημαντικότερες στιγμές του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ήταν όταν εμφανίστηκε σε συναυλία στη Ρουμανία μπροστά σε 30.000 θεατές. Πάντως, όταν ο Faydee έρχεται στη χώρα μας τιμά την ελληνική κουζίνα, αφού και κατά τις μέρες της παραμονής του στην Αθήνα δεν μπόρεσε να μην απολαύσει τα… σουβλάκια του.

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...