Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Προβλέψεις για 3/5

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι η αποδοτικότητα στη δουλειά σας είναι εξαιρετική και παρ’ ότι αξιοποιείτε άριστε το δυναμικό σας, νιώθετε πιεσμένοι και αδικημένοι. Πείτε ξεκάθαρα ότι αισθάνεστε, αποφεύγοντας τη βιασύνη και τον θυμό που είναι τα μεγάλα ελαττώματά σας. Παρόμοια στάση κρατήστε στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό. Ετσι θα καταφέρετε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να πετύχετε πολλά και σημαντικά, καλό είναι όμως να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αρμονικό κλίμα στην οικογένεια σας προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε οικονομικό επίπεδο, παρ’ ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ο πολυμήχανος νους σας όλο και κάποια λύση θα σκεφτεί που θα διευκολύνει τα πράγματα. Δεν αποκλείεται πάντως και τρίτα πρόσωπα να σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σας, αρκεί να εκφράζεστε ξεκάθαρα απέναντι στον σύντροφό σας. Στα οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, διατηρείτε την κατάσταση υπό έλεγχο. Στην οικογένεια δείξτε κατανόηση και ψυχραιμία, καθώς οι δικοί σας έχουν περίεργη στάση απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Είστε σε κλίμα ψυχικού αναβρασμού και αρκετές φορές γυρνάτε με το νου σας στο παρελθόν. Ομως έτσι το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε ψυχολογικά. Στα οικονομικά νικάτε τις δυσκολίες. Στα επαγγελματικά, ενώ προοδεύετε, υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν, γι’ αυτό φυλάξτε τα νώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι και να επιθυμείτε γίνεται γρήγορα πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο από τους φίλους όσο και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργείτε πολύ διαισθητικά και ρυθμίζετε σωστά τις κινήσεις σας αποφεύγοντας τα εμπόδια. Προσοχή όμως στα επαγγελματικά σας. Οι προκλήσεις είναι αρκετές, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Καλό θα είναι επίσης να μείνετε λίγο μόνοι σας. Χρειάζεστε χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αρκετές είναι οι προκλήσεις σήμερα σε πολλά επίπεδα, όμως θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε το κομμάτι των σχέσεών σας, καθώς μπορεί να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Με λίγη προσπάθεια όλα θα είναι καλύτερα. Στα οικονομικά απαιτείται προσπάθεια, θα ξεπεράσετε όμως τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή μέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα, καθώς τα αισθηματικά σας προχωρούν πολύ καλά, ενώ και οι σχέσεις με το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι εξαιρετικές. Μολονότι αυτό το θετικό κλίμα ισχύει και για τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας χτίζετε βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη κι αν συναντήσετε δυσκολίες, μην το βάζετε κάτω. Αρκετά καλή είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια, στα αισθηματικά σας όμως προσοχή! Λόγω έντασης μπορεί να ξεσπάσετε με το παραμικρό κι αυτό δεν θα ωφελούσε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αν αδικείστε, διαφωνήστε με κόσμιο τρόπο. Δύσκολα είναι τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο και θα χρειαστεί να φανείτε πολύ συντηρητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μη διστάσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα επαγγελματικά αποφύγετε την εκρηκτική και προκλητική συμπεριφορά, όσο κι αν νιώθετε πως αδικείστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...