Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

«Παπαλάκη, θα σε καθαρίσω»

Ανατριχιαστικές καταγγελίες του πρώην προέδρου της ΕΕΑ, που «φωτογραφίζει» παράγοντες

Τρομερές καταγγελίες από τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) Κωνσταντίνο Παπαλάκη ο οποίος, ανάμεσα στα άλλα, υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του από μεγαλοσχήμονα του ελληνικού ποδοσφαίρου που παραμένει στο προσκήνιο.
«Αντιμετωπίσαμε απίστευτες καταστάσεις, ένας υπόκοσμος, μια Λερναία Υδρα. Σκεφτείτε, με δικαστικές αποφάσεις να διώχνουν τον πρόεδρο από την ομάδα και να έρχεται από το πουθενά ένας… αχυράνθρωπος, ένας τραγουδιστής, ένα πρόσωπο της νύχτας, τέτοια κατάντια» δήλωσε στον σταθμό Κόκκινο 105,5 ο κ. Παπαλάκης (διετέλεσε πρόεδρος της ΕΕΑ από το 2003 έως και το 2008).

«Να σας πω κάποια τρανταχτά περιστατικά: Είχε αποκαλυφθεί τότε μια εμπορία κοκαΐνης με πλοίο. Ο Ελληνας ”Εσκομπάρ”, ο μεγαλομαφιόζος, ήταν και πρόεδρος μιας επαγγελματικής ομάδας. Τι πιέσεις δεχτήκαμε από τον βουλευτή της περιοχής, που μετέπειτα έγινε και υπουργός, να το αφήσουμε, δεν λέγεται… Σε μια ακόμη περίπτωση, μεγάλη ομάδα Θεσσαλονίκης με εκατό χρόνια ιστορία. Ηθελαν να βάλουν πρόεδρο κάποιον ο οποίος είχε καταδίκες για κοκαΐνη, και τον συνέλαβαν και με ζυγαριά ακριβείας. Να με πιέζουν, να κάνουν, να ράνουν, υπουργοί, δεν άκουγα τίποτε. Μάλιστα, δικηγόρος γνωστός και βουλευτής σήμερα, μας φιλοδώρησε με μήνυση» πρόσθεσε ο κ. Παπαλάκης, αποκαλύπτοντας: «Εχω δεχτεί και προσωπικά απειλές. Τους έλεγα ”αν πέσω από το παράθυρο, τότε θα γλιτώσετε”.

Με απείλησε κάποιος πασίγνωστος επιχειρηματίας, κορυφαίος παράγοντας του ποδοσφαίρου. Μου λέει η γραμματέας: ”κύριε Παπαλάκη, σας ζητάει ο τάδε επί προσωπικού. Κατεβαίνω κάτω, έρχεται και μου λέει ”Παπαλάκη, θα σε καθαρίσω”. Ενας άλλος, πάλι, η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, μου στέλνει εξώδικο λίβελο και μου ζητάει 6.000.000 ευρώ. Οταν λέμε ”επαγγελματικό ποδόσφαιρο”, μιλάμε για τους προέδρους των ομάδων. Αυτοί είναι. Οι τέσσερις μεγαλομέτοχοι. Δίπλα από αυτούς είναι οι ”δορυφόροι”, οι υπόλοιποι. Αυτοί έχουν στήριγμα τις αθλητικές φυλλάδες που είναι άθλιες. Είχαν τους συνδέσμους, αιχμή του δόρατος και είχαν και το πελατειακό κράτος των βουλευτών και υπουργών. Αυτό είναι το πλέγμα…».

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός

Στις αρχές της εβδομάδας τα ερωτήματα που… έκαιγαν ήταν δύο: Αν θα διεξαχθεί η αγωνιστική, και πότε θα οριστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό… Μετά την απάντηση στο πρώτο σκέλος, χτες η Σούπερ Λίγκα… επιβεβαίωσε (αυτό που… ψιθυριζόταν) ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στη Θράκη το Σάββατο (7/3), και όχι την Κυριακή (8/3), για να έχουν μία ημέρα ξεκούρασης περισσότερη ενόψει Κυπέλλου (και ΑΕΚ). Η αλλαγή στην ημέρα (του αγώνα του Ολυμπιακού) έγινε με το «σκεπτικό» ότι ο Πανιώνιος ζήτησε να παίξει Κυριακή και όχι Σάββατο, ώστε να έχει μία ημέρα περισσότερη για ξεκούραση, λόγω του προχτεσινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ομως, γιατί η Σούπερ Λίγκα αποδέχτηκε το αίτημα των «κυανέρυθρων», από τη στιγμή που εκείνοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη και δεν δημιουργούνταν πρόβλημα με το… 48ώρο για τον επόμενο αγώνα τους (με την Καλλονή); Τι υποστήριξαν στη Λίγκα; Οτι το θέμα του προγράμματος τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο και οι αλλαγές αποφασίστηκαν ομόφωνα…

Ηλίας Ζυματούρας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...