Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

Δευτέρα 09 Μαρτίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Ισως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στις σχέσεις σας. Τα σχέδιά σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει αλληλοβοήθεια. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και να μην πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι, αν πάψετε να προσποιείστε. Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αντιθέτως κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε. Για να είστε περισσότερο αγαπητοί προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας.

ΛΕΩΝ: Οι υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό θα έχουν θετική κατάληξη. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά από τα οποία μοχθούσατε θα πάρουν τον δρόμο τους. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να τις δείτε να ολοκληρώνονται το ταχύτερο δυνατόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι εργασιακές και οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανέλθετε επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε καινούργιες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποχρεώσεις που δεν σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε κι εσείς. Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Για να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε τις σωστές εξηγήσεις. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...