Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τα στιλάτα μπικίνι για τις πληθωρικές!

Η ιδιαίτερη κολεξιόν fatkini από μια blogger!

Πέρυσι δημιούργησε τον όρο fatkini και φέτος λανσάρισε κολεξιόν με μαγιό που ανταποκρίνονται στον ορισμό της λέξης. Η Gabi Gregg, μπλόγκερ που όχι μόνο αποδέχεται τα περιττά κιλά της αλλά έχει φροντίσει να τα «ντύσει» με θεωρητικό μανδύα, τώρα θέλει να ντύσει όλες τις υπέρβαρες για την παραλία, λανσάροντας beach wear για νούμερα από 10 έως 24.

Σε συνεργασία με τη swimsuitsforall, η ακτιβίστρια κατά της νοοτροπίας που αποθεώνει το size zero, δημιούργησε μια σειρά που περιλαμβάνει στιλάτα ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και φορέματα θαλάσσης τα οποία χαρακτηρίζονται από πολύ έντονου χρώματος εμπριμέ, που κάποιες φορές κινούνται και στο πολύ της μόδας, φλουό.

«Πιστεύω ότι η έξοδος στα μαγαζιά για την αναζήτηση μαγιό μπορεί να είναι ανατριχιαστική εμπειρία, αν πηγαίνεις σε καταστήματα που δεν έχουν το νούμερό σου. Αντίθετα, όταν βρίσκεις μια στιλάτη επιλογή που σου πηγαίνει καλά, τότε νιώθεις υπέροχα» δηλώνει η Κρεγκ, η οποία έχει και δική της στήλη στο αμερικανικό «InStyle».

Πέρυσι η 25χρονη προκάλεσε πάταγο στο Ιντερνετ αφού ανάρτησε μια έκκληση προς τις γυναίκες όλων των μεγεθών να της στείλουν φωτογραφίες τους με μαγιό, τις οποίες δημοσίευσε σ’ ένα άλμπουμ που ονόμασε Fatkini στο μπλογκ της, GabiFresh. Σε αυτό το άλμπουμ είχε και η ίδια πολλές φωτογραφίες του εαυτού της.

«Είμαι πολύ παθιασμένη με τις υπέρβαρες γυναίκες που φορούν υπέροχα μαγιό χωρίς διάθεση να απολογούνται για τη σιλουέτα τους» γράφει χαρακτηριστικά στο σάιτ της, ενώ και ο πρόεδρος της εταιρείας swimsuitsforall, Μος Λανιάντομ, υπερθεματίζει λέγοντας ότι η στάση της Γκάμπι ανέτρεψε την παλιά νοοτροπία που θέλει τα σέξι μαγιό να απευθύνονται μόνο σε μοντέλα του «Sports Illustrated».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα