Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με ψυχολογικά προβλήματα ο άνδρας που έκρυψε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη – Τι λέει ο δικηγόρος

08/08/2026 - 11:40 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που σοκάρει το πανελλήνιο αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 55χρονου από τον Μυστρά, ο οποίος διατηρούσε τη σορό του πατέρα του μέσα σε καταψύκτη για περισσότερα από δύο χρόνια.

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με αναστολή για την κατηγορία της ψευδούς δήλωσης – κατάθεσης που είχε δώσει στις αρχές.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Άγις Κοκκορός, μιλώντας στο ΕΡΤnews, ξεκαθάρισε την υπερασπιστική γραμμή, τονίζοντας πως η πράξη του εντολέα του δεν είχε ως κίνητρο το οικονομικό όφελος.

«Θεωρώ ότι έπαιξαν ρόλο όλοι αυτοί οι ψυχολογικοί λόγοι τους οποίους επικαλέστηκαν», είπε, διευκρινίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν οδήγησαν στην απαλλαγή του, αξιολογήθηκαν όμως από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 55χρονος έχει διαγνωστεί στο παρελθόν με κατάθλιψη, ενώ η υπερασπιστική γραμμή βασίζεται στην ύπαρξη ενός σημαντικού ψυχολογικού υποβάθρου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αρχική εκδοχή που φέρεται να έδωσε ο 55χρονος στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την οποία έκρυβε τον θάνατο του πατέρα του προκειμένου να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος, ο 55χρονος έχει υποστηρίξει ότι ο πατέρας του πέθανε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια και ότι έκτοτε παρέμενε στον καταψύκτη. Ο ίδιος, ωστόσο, φέρεται να μην είναι σε θέση να προσδιορίσει με ακρίβεια τον μήνα και την ημέρα του θανάτου, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Μιλώντας για το ξενοδοχείο στον Μυστρά, εξήγησε πως λόγω της τοποθεσίας του θα μπορούσε να αποκομίζει πολύ μεγαλύτερα έσοδα από τη λειτουργία του.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.