Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Διευθύντρια η Καραβάτου!

Ανέλαβε θέση διευθύντριας στην εταιρεία παραγωγής TEXNIS του Γιάννης Μακρίδη.

Στροφή στην καριέρα της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου! Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να πέρασε μια σχετικά δύσκολη επαγγελματική περίοδο, ωστόσο τελικά ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως κανείς καλός δεν χάνεται. Ετσι, η Κατερίνα βρήκε και πάλι τον δρόμο της κάνοντας μια νέα αρχή, και μάλιστα πολύ σχετική με τις σπουδές της, αφού ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας θεατρικών παραστάσεων στην εταιρεία παραγωγής TEXNIS του Γιάννης Μακρίδη. Αφού οι προτάσεις για τηλεοπτικές συνεργασίες τελικά δεν προχώρησαν, η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να αναλάβει δράση στον χώρο της τέχνης. Αλλωστε, η ίδια έχει κάνει πολύ καλές σπουδές στο θέατρο, αφού όταν αποφοίτησε από τη Γαλλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου της Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά έφυγε στο εξωτερικό, όπου πήρε μεταπτυχιακό στο Drama Education And Cultural Studies στο Warwick (ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας), στο εκπαιδευτικό θέατρο. Στη συνέχεια κέρδισε υποτροφία για την Ιρλανδία, όπου  συνέχισε τις σπουδές της στο θέατρο. Επιστρέφοντας έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και δούλεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες και, τέλος, η τηλεόραση. Η Κατερίνα Καραβάτου υπογράφει ήδη την πρώτη της δουλειά ως διευθύντρια παραγωγής στην παράσταση «Από την πρώτη στιγμή», όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία μέσα από την οποία ξεδιπλώνονται οι αληθινοί χαρακτήρες των ηρώων, ενώ αποκαλύπτεται μια από τις βασικές πεποιθήσεις του Νεοέλληνα, το «ό,τι δηλώσεις είσαι».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα