Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

«Πελάτες» και για Μαζουάκου

Στον ΟΣΦΠ περιμένουν πολλές προτάσεις, ο μάνατζέρ του τον κοστολογεί 10.000.000 ευρώ

Μετά τον Ρομπέρτο, αυξημένη ζήτηση παρατηρείται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Αρτούρ Μαζουάκου. Ο Γάλλος αριστερός μπακ βρίσκεται στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και φημολογείται ότι σύντομα θα φτάσουν επίσημες προτάσεις στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ. Η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα… ύψη, με τον μάνατζέρ του, Φραντσέσκο Λιντζέτι, να τον κοστολογεί 10.000.000 ευρώ!

«Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον Αρτούρ. Από Ιντερ, Μίλαν, Ρόμα, Γιουβέντους, Ουντινέζε, Μαρσέιγ. Για την ώρα, δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση. Ανεπίσημα όμως δέχομαι ερωτήσεις για το πόσο κοστίζει. Πέρυσι τέτοια εποχή, τους τον είχα προτείνει με περίπου 400.000 ευρώ και τώρα η τιμή του ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ» ανέφερε ο Λιντζέτι στα ιταλικά ΜΜΕ, την ώρα που άλλα ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μαζουάκου απασχολεί έντονα Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπολόνια.

Παράλληλα, επιμένουν οι Ισπανοί ότι ο Ρομπέρτο αποτελεί τον «Νο 1» μεταγραφικό στόχο της Βαλένθια για την ενίσχυση της εστίας της. Στην περίπτωση που ο Ιβηρας γκολκίπερ σηκώσει άγκυρα από το μεγάλο λιμάνι, πιθανότατα θα γίνει κίνηση για έναν εκ των Γκιγέρμο Οτσόα (Μάλαγα) και Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια).

Στην Ιβηρική χερσόνησο ανέφεραν ακόμη χθες ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κινηθούν για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ακόμη κι αν ευσταθεί το σενάριο αυτό, το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς για τον διεθνή Κοσταρικανό επιθετικό ενδιαφέρονται οι Σοσιεδάδ, Μονπελιέ, Γαλατάσαραϊ, αλλά και η «Φενέρ» του Περέιρα.

Ο προπονητής

Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού, ο Εσκριμπά εξακολουθεί να βρίσκεται στη κορυφή της… μακροσκελούς λίστας (Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, Χουάντε Ράμος, Χάβι Γκράθια, Οσκαρ Γκαρσία, Πάκο Χέμεθ, Σαντοβάλ), ωστόσο οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές πριν δώσουν τα χέρια. Θέμα χρόνου είναι, από κει και πέρα, να ανακοινωθούν οι «κλεισμένοι» εδώ και καιρό Γιαννιώτας, Μαρτίνες, Χαλκιαδάκης, Τζανδάρης, Κατσικάς, αλλά και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μονπελιέ, Αντονί Μουνιέ. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Βούλγαρου σούπερ σταρ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, η μεταγραφή του οποίου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εξετάζεται ζεστά πλέον και η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, της Σάο Πάολο, Πάτο.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως στο διάστημα 20-25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Afyon Cup», μαζί με τις «Γαλατά», Μαρσέιγ και Μπέτις.

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...