Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η σύντροφός του, Ντιάνα Χόμπζιλα, μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης για τη σχέση τους και τις ισορροπίες που έχουν διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ο πρώην Bachelor αναφέρθηκε στις μικρές «συγκρούσεις» του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε πως η σχέση τους είχε αρκετές διακοπές στο παρελθόν.

«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, με πολλά διαλείμματα»
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε αρχικά με χιούμορ για την ανταγωνιστική πλευρά της σχέσης τους, ειδικά όταν πρόκειται για επιτραπέζια παιχνίδια.
«Αρέσουν και στα δυο τα παιχνίδια και “σκοτωνόμαστε” στα επιτραπέζια. Πάντα κάτι κάνω και κερδίζω… δεν κερδίζω ποτέ με την αξία μου».
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, παρά τα διαλείμματα που μεσολάβησαν στη σχέση τους, τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά μαζί.
«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, με πολλά διαλείμματα. Τα τελευταία τρεισήμισι χωρίς διάλειμμα».

Οι τσακωμοί και η ζήλια
Η Ντιάνα αναφέρθηκε από την πλευρά της στα μικροπράγματα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του Παναγιώτη Βασιλάκου που να τη δυσαρεστεί.
«Δεν θα ‘λεγα ότι ο Παναγιώτης έχει κάποιο συγκεκριμένο ελάττωμα που να με ενοχλεί. Νομίζω πως όλα τα ζευγάρια τσακώνονται για μικροπράγματα».
«Στιγμές ζήλιας υπάρχουν, φυσικά».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









