Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Μέντιουμ βίασε 17χρονη

Συνελήφθη 50χρονος στη Ρόδο, που διάβαζε το μέλλον στα χαρτιά. Νάρκωσε με ένα ποτήρι κρασί το θύμα του που ξύπνησε τη στιγμή της αποτρόπαιας πράξης

Ενας 50χρονος έπεισε 17χρονη ότι θα της… διαβάσει το μέλλον, την παρέσυρε στο σπίτι του, τη νάρκωσε και τη βίασε! Τουλάχιστον αυτά καταγγέλλει η ανήλικη προκαλώντας σοκ στη Ρόδο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο 50χρονος «μέντιουμ», ο οποίος συνελήφθη, φέρεται ότι πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και για τον λόγο αυτό έχει υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις.

Ολα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν η μαθήτρια μετέβη με τη μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και με δάκρυα στα μάτια κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 50χρονο μέσα στο σπίτι του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.

Οπως είπε η ανήλικη, είχε γνωρίσει τον 50χρονο από μια φίλη της και τον επισκεπτόταν συχνά προκειμένου να της ρίχνει τα χαρτιά και να της αποκαλύπτει τι της επιφύλασσε το μέλλον!

Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από μία εβδομάδα ο άντρας την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του βραδινές ώρες κι αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που κάνει την ανήλικη και τη μητέρα της να εκτιμούν ότι είχε ρίξει κάποια ουσία στο ποτό.

Οταν ξύπνησε, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δεν φορούσε το παντελόνι της, ενώ ο 50χρονος ήταν από πάνω της και τη βίαζε πιέζοντάς της τον λαιμό για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εντοπίσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δίχως να τα καταφέρουν, μέχρι την Τρίτη. Τότε ακινητοποιήθηκε έξω από το αεροδρόμιο και συνελήφθη με ένταλμα της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου, στην οποία θα απολογηθεί.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο ίδιος το 2007 είχε εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, γνώριμο των Αρχών για κλοπές και ναρκωτικά! Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί ότι είχε χορηγήσει στην κοπέλα ναρκωτικό χάπι για να είναι ανήμπορο να αρνηθεί τη συμμετοχή της σε όργια!

Εβγαλε το παντελόνι

Αφού κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του κοριτσιού, ο 42χρονος τότε άντρας έστρωσε στο πάτωμα μια κουβέρτα, πάνω στην οποία ξάπλωσαν και οι τρεις έχοντας στη μέση τη 15χρονη. Οι δύο άντρες άρχισαν να τη θωπεύουν σε διάφορα σημεία του σώματός της και στη συνέχεια ο αδελφός της της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο και τη βίασε, ενώ ο άλλος τούς παρακολουθούσε και αυνανιζόταν!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε αργότερα το θύμα, ο αδελφός της την είχε βιάσει τρεις ή τέσσερις φορές ακόμα. Ο 50χρονος είχε ισχυριστεί ότι είχε δει τον 27χρονο να συνευρίσκεται ερωτικά με την αδελφή του, αλλά είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι συμμετείχε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...