Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του Δημήτρη Κόκοτα και η οικογένειά του ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το 40ήμερο μνημόσυνο, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πετράκη, να δημοσιεύει τη σχετική ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Το Σάββατο το μνημόσυνο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Κόκοτα θα τελεστεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026, στις 09:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας.
«Παρακαλούμε όπως προσέλθετε και προσευχηθείτε μαζί μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τη σύζυγο, την κόρη και τους υπόλοιπους συγγενείς του τραγουδιστή.
Στο μνημόσυνο αναμένεται να βρεθούν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που γνώριζαν τον Δημήτρη Κόκοτα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.
View this post on Instagram
Η μακρά νοσηλεία
Ο Δημήτρης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή έπειτα από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου 2024, όταν κατά τη διάρκεια πρόβας για το «J2US» υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καρδιακή ανακοπή.
Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για σχεδόν δύο χρόνια, δίνοντας μια δύσκολη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









