Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Λαμπερό comeback για Τεό!

Ο Θεοδωρίδης, έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, μαγνήτισε (πάλι) τα φλας στην πασαρέλα με τις δημιουργίες του οίκου Mitsu|Mitsu

Το «τάμα» του Παντελή Μήτσου εκπληρώθηκε. Ο Τεό Θεοδωρίδης περπάτησε ξανά στην πασαρέλα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο fashion show του Κύπριου σχεδιαστή, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός εργοστασίου, στη Λεμεσό. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Περίπου έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά -και μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κατά λάθος σύλληψή του στο Βελιγράδι- το μοντέλο τράβηξε πάλι πάνω του τα φλας, τούτη τη φορά με αφορμή την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής ρούχων του οίκου Mitsu|Mitsu.

Ο σχεδιαστής, από τους πιο στενούς φίλους του Τεό, συνέπραξε δημιουργικά με τις δύο κόρες του Ιζαμπελ και Σαντάλ στο πλαίσιο της εν λόγω επίδειξης, η οποία πολύ εύστοχα ονομάστηκε «Trilogy».

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις εποχές που όργωνε τις πασαρέλες στην Ευρώπη, το μοντέλο φαινόταν σίγουρο για τον εαυτό του. Την ίδια στιγμή στο βλέμμα του φανερωνόταν η συγκίνησή του λόγω της επιστροφής του στο μόντελινγκ. Εμφανώς συγκινημένος και ο Παντελής Μήτσου, ο οποίος είχε κάνει τάμα το 2009, λίγο μετά τη σύλληψη του Τεό, ότι μετά την αποφυλάκισή του θα του έστρωνε μια πασαρέλα για να περπατήσει, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα μοντέλα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Στο catwalk ανέβηκαν, μεταξύ άλλων, η διεθνούς φήμης Ινα Κέλι, ο Γιώργος Γαστεράτος, γνωστός και ως «ο Ελληνας Ράιαν Γκόσλινγκ», η εξωτική Εμίς Γεσίρ και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία πήρε μέρος ως guest star αποδεικνύοντας περίτρανα τη διαχρονική αξία της. Δίπλα στον Τεό, στην Κύπρο, βρέθηκε η σύντροφός του Αγνή Μάρα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα