Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο… Μένιος και η Τζούλια στο μουσείο

Στο σκαμνί η πορνοστάρ και ο γιος του Ζαγορίτη για τις καυτές στιγμές σε στρατιωτική μονάδα

Η «νύχτα ακολασίας» μέσα στο Πολεμικό Μουσείο με πρωταγωνιστές την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη, που είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα το 2010, αναμένεται να «ζωντανέψει» στις δικαστικές αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Η παράνομη «εισβολή» της πορνοστάρ στους χώρους του πολιτιστικού ιδρύματος, όπου ο γιος του πρώην βουλευτή και γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική θητεία του, είχε πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος λίγο αργότερα ανέλαβε να εκτελέσει rw4rw4rf 3καθήκοντα… συνηγόρου της εκρηκτικής Τζούλιας. Μπορεί σήμερα να συστήνεται ως παρουσιαστής και διευθυντής Προγράμματος του καναλιού Ε, ωστόσο εκείνη την εποχή το όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με της Τζούλιας, καθώς εμφανιζόταν επισήμως ως μάνατζέρ της. Ο ίδιος την ακολουθούσε παντού, κανόνιζε τα ραντεβού της και τις συνεντεύξεις της, ενώ εκτελούσε για χάρη της μέχρι και χρέη οδηγού.

Τότε μάλιστα είχε πάρει δημόσια το μέρος της Αλεξανδράτου, με αφορμή το εν λόγω σκάνδαλο. «Ο κύριος Ζαγορίτης μάς προσκάλεσε στο Πολεμικό Μουσείο. Δεν μας σταμάτησε κανένας φρουρός στη είσοδο. Εγώ δεν ευθύνομαι αν όλες οι υπηρεσίες οι δημόσιες είναι ξέφραγο αμπέλι» είχε δηλώσει εκείνη την εποχή στον τηλεοπτικό σταθμό Star απειλώντας με μηνύσεις εκείνους που τον κατηγορούσαν ως ηθικό αυτουργό της παράνομης «εισβολής». Η υπόθεση, που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, επρόκειτο να εκδικαστεί πριν από λίγες μέρες, με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από κοινού να βαρύνει τους δύο πρωταγωνιστές (Τζούλια, Ζαγορίτης). Ωστόσο δόθηκε ακόμη μία αναβολή, λόγω απουσίας του βασικού μάρτυρα, του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το θέμα. Απόντες από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων
rw4rw4rf 1 0ήταν επίσης τόσο ο υιός Ζαγορίτη όσο και η πάλαι ποτέ σταρ των ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη. Κι ενώ ο δικηγόρος του κατηγορουμένου έδωσε το «παρών» κανονικά για να τον υπερασπιστεί, η Τζούλια δεν εκπροσωπήθηκε νομικά από κανέναν.

Το «σκάνδαλο με ακόλαστες πράξεις», όπως περιγράφεται στο έγγραφο με τα ονόματά τους, το οποίο αναρτήθηκε στο πινάκιο έξω από τη δικαστική αίθουσα του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, είχε γίνει talk of the town το καλοκαίρι του 2010, με αφορμή και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και έδειχναν τους δύο νέους να επιδίδονται σε τολμηρές ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο Πολεμικό Μουσείο. Μάλιστα στην αυθαίρετη επίσκεψή τους εκεί -σημειωτέον, είχε γίνει έπειτα από διασκέδαση- τους είχε συνοδεύσει ο «κολλητός» της Τζούλιας, ο Μένιος Φουρθιώτης.

Εκείνος στις Βρυξέλλες, αυτή στην Αυστρία

Πέντε χρόνια μετά το ερωτικό σκάνδαλο στο Πολεμικό Μουσείο ο Γεράσιμος Ζαγορίτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου έχουν αλλάξει όνομα, τρόπο ζωής, ακόμη και χώρα! Ο πολιτικός γόνος κατοικεί πλέον στις Βρυξέλλες, συστήνεται ως Τζέρι και έχει στο ενεργητικό του μια συμμετοχή στην καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν και μια συνεργασία με τη Μαρία Σπυράκη στην Ευρωβουλή. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, από την άλλη μεριά, ζει μόνιμα στην Αυστρία με τον σύζυγο της Κρίστιαν Καρπόζηλο και ακούει πια στο όνομα Ιουλία Καρπόζηλου. Η ίδια ταξιδεύει συχνά στην Ελβετία και την Αμερική κάνοντας φωτογραφίσεις, στις οποίες παραδόξως εμφανίζεται πλέον φορώντας ρούχα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...