Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ντους με… δολάρια

Ο ομογενής επιχειρηματίας Γιώργος Τσέλιος άφησε άφωνους τους παρευρισκομένους σε γλέντι όταν άρχισε να πετάει (σαν φέιγ βολάν) δεκάδες χαρτονομίσματα στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο

Πήραν… φωτιά τα κινητά τηλέφωνα των παρευρισκομένων σε εκδήλωση ποδοσφαιρικής ομάδας στα Τρίκαλα το Σάββατο, όταν ένας Ελληνοαμερικανός άρχισε να σκορπά δολάρια για χάρη του Μάκη Χριστοδουλόπουλου!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ελευθεροχώρι, στην εκδήλωση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μαύροι Αετοί που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β’ όμιλο της Α1 Ερασιτεχνικής, παρακολούθησαν εμβρόντητοι τον ομογενή επιχειρηματία από την Καρδίτσα Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, να πετάει δεκάδες χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραγουδούσε μαζί με τη Χαρά Βέρρα και τον βιρτουόζο του κλαρίνου Παναγιώτη Πλακιά! Η συμπάθεια που τρέφει για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και η φιλία χρόνων που τους ενώνει έκαναν τον κ. Τσέλιο να σηκωθεί από το τραπέζι όπου καθόταν με την οικογένειά του και να αρχίσει να πετάει τα χαρτονομίσματα σαν… φέιγ βολάν!

rtfwe5tw54 2Οι υπόλοιποι θαμώνες (φίλοι του συλλόγου και όχι μόνο) έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα από την έκπληξη, αφού δεν φανταζόντουσαν ότι στις ζοφερές ημέρες που διανύουμε θα έβλεπαν τέτοιο θέαμα. Πολλοί έσπευσαν να απαθανατίσουν τη σκηνή τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους, ενώ ο Ελληνοαμερικανός δεν σταματούσε να τραγουδάει. Αν και ο κόσμος κοιτούσε τον επιχειρηματία σαν να έβλεπε… εξωγήινο, δεν άργησε να παρασυρθεί από την καλή διάθεσή του και να το ρίξει στον χορό και το τραγούδι, ξεχνώντας -έστω προσωρινά- την αγωνία για το μέλλον της χώρας, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, που καλωσόρισε τον επιχειρηματία από την Ατλάντα, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Τριάντα δύο χρόνια τώρα έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη. Γνωρίζω ένα δικό σας παιδί από την Καρδίτσα που με έχει βοηθήσει στην Αμερική. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος ήρθε από τις ΗΠΑ για το σημερινό γλέντι» είπε και απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο: «Νομίζω ότι οι Ελληνες δεν θα πεθάνουν ποτέ! Αλλοι θα φύγουν. Αυτός ο τόπος είναι άγιος».

Ο Γιώργος Τσέλιος διατηρεί τα τελευταία 13 χρόνια τρία καφέ – εστιατόρια στην Ατλάντα, ενώ τα προηγούμενα 24 χρόνια λειτουργούσε το Coach House Dinner στο Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...