Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν…

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε τι δεν ταιριάζει στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να γίνει αυτό ακριβώς που θέλετε δώστε σαφείς εντολές. Διατηρήστε την αντοχή σας σε υψηλό επίπεδο και αδιαφορήστε για όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται κυρίως στη μεγάλη πίεση που δέχεται από μέρους σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί μαζί του. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά εκείνος έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπαίνετε σε νέα φάση στη ζωή σας και είναι φυσικό να έχετε δυσκολίες. Παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κάποια κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε. Αν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, μπορεί οι οικονομικές υποχρεώσεις να γίνουν η αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα. Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα κι αν είναι συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Στα προσωπικά σας αρκεί να γίνετε λίγο περισσότερο κοινωνικοί για να έχετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν ακριβώς όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες στις οποίες προβαίνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανεπαρκείς και ανίκανοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα τους συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε διαφωνίες που θα προκαλέσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα. Επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό με τα επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η συνταγή για να αντιληφθείτε αυτά που έχουν αξία στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι είναι λανθασμένα. Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.