Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τι… έπαθε η Μαρινέλλα

Η κυρία του ελληνικού τραγουδιού εμφανίστηκε πολύ διαφορετική σε παράσταση

Αγνώριστη (!) εμφανίστηκε η Μαρινέλλα μπροστά στο κοινό που περίμενε με ενθουσιασμό να την απολαύσει στον μονόλογο του Γιάννη Ρίτσου «Σονάτα του σεληνόφωτος».

Τι μπορεί να έφταιξε και η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου έμοιαζε με κάποια άλλη; Το make-up σίγουρα δεν την κολάκευε. Ηταν απλωμένο στο μισό πρόσωπό της και η ανοιχτόχρωμη πούδρα «τελείωνε» χαμηλά στο μέτωπο, τονίζοντας τις ρυτίδες. Η μαύρη σκιά στα υπέροχα μάτια της τα επιβάρυνε και δεν τα φώτιζε, ενώ τα μαλλιά της, βαμμένα σε ένα γκρι χρώμα χωρίς λάμψη και με χτένισμα συνοικιακού κομμωτηρίου, «κρατούσαν» το σχήμα από τα ρόλεϊ. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό για την άλλοτε κοκέτα του πενταγράμμου.

Πρώτη φορά την είδαμε τόσο κουρασμένη και γερασμένη, με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Δεν θύμιζε σε τίποτα την ντίβα με την καριέρα των 60 χρόνων, το μπρίο, τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και το φωτεινό πρόσωπο με το κόκκινο κραγιόν.

Αν το -επιεικώς- φριχτό μακιγιάζ συμπεριλαμβανόταν στις απαιτήσεις του ρόλου της στη εναλλακτική σκηνή της Πειραιώς 260, όπου το βράδυ της Τετάρτης υποδύθηκε τη γυναίκα με τα μαύρα, ο makeup artist τα κατάφερε! Ειδάλλως, δεν άξιζε τέτοια εμφάνιση στην πρώτη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Στη συγκλονιστική παράσταση «Αφησέ με να ‘ρθω μαζί σου. Τι φεγγάρι απόψε!», όπως ήταν ο τίτλος του έργου, η 77χρονη ερμηνεύτρια συνεργάστηκε πρώτη φορά με τον κορυφαίο Σταύρο Ξαρχάκο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νανούρη. «Και οι δυο στην παράσταση αυτή μού έδωσαν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους. Η πρόταση μού έγινε από τον Σταύρο Ξαρχάκο. Είναι από τις συνεργασίες που τυχαίνουν μία φορά στη ζωή σου. Μιλάμε για δύο ζωντανούς μύθους» δήλωσε σε συνέντευξή του ο ταλαντούχος δημιουργός, εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό της πρωταγωνίστριας αλλά και του συνθέτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...




Μποζουκια Αθηνα