Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (20.07.15)

Ως… Ντα Βίντσι του lifestyle, η κυρία Κουλιανού υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, και δη σόου, ζωγράφος, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας…

Μόνος και φτωχός αυτοχαρακτηρίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (φωτό). Στα χρόνια της τηλεοπτικής αθωότητας μεσουράνησε. Τώρα τα τηλέφωνα δεν χτυπάνε και οι… αυλικοί έσπευσαν σ’ άλλα «παλάτια». Αδυσώπητος, κυνικός και φθονερός ο κόσμος της τηλεόρασης!

*

Η Βίκυ Κουλιανού έσπασε την τηλεοπτική της σιωπή και δήλωσε πως είχε ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια όταν ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Εξαρτάται. Αν θεωρείσαι ηθοποιός όταν λες τα λόγια και καταλαβαίνεις ποια κάμερα σε παίρνει, τότε δικαιολογημένα!

*

Ως… Ντα Βίντσι του lifestyle, η κυρία Κουλιανού (κεντρική φωτό) υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, και δη σόου, ζωγράφος, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας. Ολα τα έκανε για λίγο και από λίγο, εκτός από εκείνο στο όποιο διέπρεψε: το μόντελινγκ! Σε αυτό τον μύθο θα έπρεπε να «χτίσει», και όχι ως μετεμψύχωση του Τζάκσον Πόλοκ ή της Ελεονόρα Ντούζε.

*

Μετά την Αννίτα Πάνια και τις φήμες για συμφωνία της Τατιάνας με το Ε, τώρα πληθαίνουν οι ψίθυροι πως και η Αγγελική Νικολούλη συζητά με το κανάλι του Περιστερίου! Από Σεπτέμβρη δηλαδή το κανάλι θα θυμίζει τόσο Alter, με τη διαφορά πως εκείνο ήταν στο Μπουρνάζι…

*

Τα νέα ήθη της ενημέρωσης θέλουν τους δημοσιογράφους να βγάζουν λόγους αντί για ειδήσεις. Δεν ρωτούν καν πολιτικούς, αναλυτές ή ακαδημαϊκούς μελετητές, αλλά μόνοι τους κάνουν διαγγέλματα στον ελληνικό λαό. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του κυρίου Μπογδάνου ή της κυρίας Κοσιώνη, που παρουσιάζονται και ως θέσφατα, αλλά με γδέρνει η ανάγκη να μάθω τι θα συμβεί στο μέλλον μου…

*

Προχώρησε το καλοκαίρι και καθόλου δεν μας έλειψε η γελοιότητα της αυτοθεωρούμενης ψυχαγωγίας, με όλες τις πλαστικοποιημένες, όμοιες κυρίες της χαζοχαρούμενης θεματολογίας. Αβάσταχτη ελαφρότητα με ροζ διάθλαση, σε έναν κόσμο που άλλαξε όπως στα παραμύθια με τα ξόρκια μαύρης μαγείας.
gy426h3u 1
*

Εντυπα συνεχίζουν να μετράνε τα μαγιό της Σκορδά (φωτό), η οποία κάνει φυσικά τις διακοπές της και ποζάρει -τάχα- αμέριμνη στις παραλίες των Κυκλάδων με διαφορετική περιβολή κάθε φορά. Με βιοτεχνία μπικίνι να συνεργαζόταν, πάλι κάποτε θα τελείωναν τα δείγματα…

*

Ειδησούλα: Για σήμερα έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή με τους επικεφαλής του Mega, απ’ το οποίο θα κριθεί αν θα συνεχίσει ή όχι στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού.

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Πρόταση να ενταχθεί στο team της εκπομπής του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....