Ο Κεντέρης «τρέχει» τώρα lux ξενοδοχείο στο Πάπιγκο

Εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι τα τελευταία χρόνια ο ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να ζει στο…

Εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι τα τελευταία χρόνια ο ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να ζει στο Παρίσι, ωστόσο το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή το πολυτελές ξενοδοχείο, με έδρα τα Ζαγοροχώρια, το οποίο διευθύνει μαζί με τη σύζυγό του Ελισσάβετ Εξάρχου.

Είναι το μόνο εισόδημα της οικογένειας, αφού ο Μυτιληνιός αθλητής το 2011 παραιτήθηκε από τη θέση του στις Ενοπλες Δυνάμεις που τιμητικά του είχε δοθεί μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε το 2000 στο Σίδνεϊ, στα 200 μ., κατατροπώνοντας κορυφαίους αθλητές, όπως οι Κρίστιαν Μάλκομ και Ατο Μπόλτον.

Ο Κώστας Κεντέρης, που αρνείται μέχρι σήμερα να αποκαλύψει το παρασκήνιο του αποκλεισμού του -και της Κατερίνας Θάνου- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, συνεχίζει να αθλείται απολαμβάνοντας την πεζοπορία στα γύρω βουνά και στα μονοπάτια του πυκνού δάσους, αλλά και το ράφτινγκ στα γάργαρα νερά του Βοϊδομάτη.

Το κτίσμα, που σήμερα θεωρείται από τους πιο luxury προορισμούς στην Ελλάδα, ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι, με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Σάουνα

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα. Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια, μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού. Την πρώτη χρονιά που άνοιξε τα λουξ δωμάτια κόστιζαν 90 ευρώ, ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 300 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα πάντα με την εποχή.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.