Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Σαφάρι στα βουνά για τον Μάριαν Κόλα

Πάνοπλες ομάδες της αστυνομίας ψάχνουν από σπηλιά σε σπηλιά τη «φονική μηχανή» σε όλη τη Στερεά.

Από σπηλιά σε σπηλιά ψάχνουν τον Μάριαν Κόλα! Ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. με βαρύ οπλισμό προσπαθούν να εντοπίσουν τον Αλβανό δραπέτη σε μια έκταση που αρχίζει από την Ελευσίνα και φτάνει μέχρι τα Δερβενοχώρια, τη Θήβα και τη Στυλίδα.

Η «δολοφονική μηχανή» από την Αλβανία, που κατάφερε να το σκάσει από τις φυλακές Τρικάλων, μέσα σε τρεις μέρες από τη στιγμή της απόδρασής του σκότωσε μια αθώα κοπέλα 25 χρόνων στα Ισθμια της Κορινθίας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», ομάδες αστυνομικών τόσο από την Αττική όσο και από την Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας «σαρώνουν» ολόκληρες περιοχές στην Ελευσίνα, τα Δερβενοχώρια, τη Θήβα και τις γύρω περιοχές, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του κακοποιού.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκροτήσει ειδικές ομάδες περιπολιών και παρακολούθησης και όλοι τους είναι εξοπλισμένοι με αλεξίσφαιρα τελευταίας γενιάς, ενώ ο ατομικός τους οπλισμός, εκτός από το υπηρεσιακό τους πιστόλι, αποτελείται από πολεμικά τυφέκια τύπου G3A3 και υποπολυβόλα τύπου ΜP5. Μάλιστα έχουν χαρτογραφήσει τις περιοχές στις οποίες περιπολούν και έχουν επισημάνει σπηλιές σε απόμερα σημεία, καθώς έχει προκύψει ότι ο Κόλα και οι συνεργάτες του ζουν σαν τα αγρίμια μέσα σε σπηλιές, από τα Δερβενοχώρια μέχρι και τη Θήβα, ώστε να αποφεύγουν τα συχνά τετ-α-τετ με την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί των ειδικών αποσπασμάτων έχουν ήδη εντοπίσει ίχνη ανθρώπινης παρουσίας σε τουλάχιστον δύο σπηλιές κοντά στα Δερβενοχώρια.

Η επιλογή των περιοχών όπου περιπολούν τα ένοπλα αποσπάσματα της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία έχουν ως μοναδική τους αποστολή τον εντοπισμό του επικίνδυνου κακοποιού, δεν είναι καθόλου τυχαία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», στενός συγγενής του Μάριαν Κόλα ζει μόνιμα στην Ελευσίνα, ενώ μακρινοί του συγγενείς έχουν μόνιμες κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων και της Θήβας. Πάντως ένα είναι το σίγουρο: όταν και εφόσον οι αστυνομικοί καταφέρουν να εντοπίσουν τον επικίνδυνο κακοποιό, η μάχη θα είναι αναπόφευκτη!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα