Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Προβλέψεις για 23/5

ΚΡΙΟΣ: Εχετε βάλει γερές βάσεις στη σχέση σας και φροντίζετε να την εξελίσσετε συνεχώς. Αυτό το καταλαβαίνετε και από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο προβάλλετε πολύ καλή εικόνα και κάνετε τα σωστά βήματα που θα οδηγήσουν σε επιτυχία τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε γοητευτικοί και εύκολα μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσετε ανασφάλεια ή κτητικότητα να εκδηλωθούν για να διατηρήσετε τα πράγματα σε ένα καλό επίπεδο. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκφράστε τα θετικά σας συναισθηματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βαρύ είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και οι πιέσεις που δέχεστε μεγάλες. Χάρη στον εύστροφο νου σας θα αντεπεξέλθετε, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, γιατί αλλιώς θα οδηγηθείτε σε λάθη. Στον αισθηματικό τομέα φυλαχτείτε από περιστασιακές γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να βεβαιωθείτε ότι έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για εσάς. Μην πτοείστε από τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Αντιμετωπίστε τις με πείσμα και υπομονή.

ΛΕΩΝ: Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε αποφασιστικά και να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Το κλίμα στην οικογένειά σας είναι πολύ καλό και μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά είναι τα βλέμματα που προσελκύετε και πολλοί είναι εκείνοι που με τον τρόπο τους δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς. Μην παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες που είναι επιφανειακές. Στα επαγγελματικά υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, εσείς όμως τα καταφέρνετε χάρη στην αξία σας.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας ανεβάζουν την ψυχολογία σας και κάνουν τη σχέση σας περισσότερο συναρπαστική. Στα επαγγελματικά, ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης σας οδηγεί στις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Προχωρήστε με δυναμισμό για την κατάκτηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε τη διάθεση να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας. Θα ωφεληθείτε σίγουρα, καλό είναι όμως να μην είστε αναβλητικοί και να προσπαθήσετε να τις υλοποιήσετε άμεσα. Με βάση την επιμονή που σας διακρίνει θα μπορέσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί θα σας θυμηθούν σήμερα κι έτσι θα έχετε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Κάποια πρόσωπα σας εκτιμούν, υπάρχουν όμως και άτομα που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς, οπότε μη βιάζεστε να πιστέψετε όσα ακούτε. Πολύ θετικές εξελίξεις στην οικογένεια ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τις επιδιώξεις σας και να μπλοκάρουν με τις πράξεις τους την πρόοδό σας. Με τη διορατικότητά σας θα μπορέσετε να τους ανακαλύψετε και να αποφύγετε επιδέξια τις παγίδες τους. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας και συνεχίστε με πείσμα και υπομονή τις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας οράματα. Να έχετε υπομονή, γιατί δεν γίνονται όλα αμέσως. Ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια και απολαμβάνετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας. Οσοι έχετε παιδιά περνάτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί συναισθηματικά. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να καταλάβει τι θέλετε, όταν δεν το εκφράζετε. Πείτε ό,τι νιώθετε και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Σε επαγγεματικό επίπεδο θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα που δικαιώνουν τις προσπάθειες που έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...