Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Γιος-μπουμπούκι σήκωσε το σπίτι των γονιών του

28χρονος άρπαξε χρήματα, λίρες, πίνακες και ηλεκτρικές συσκευές, την ώρα που οι δικοί του ήταν στο πλευρό του ετοιμοθάνατου παππού του

28χρονος άρπαξε χρήματα, λίρες, πίνακες και ηλεκτρικές συσκευές, την ώρα που οι δικοί του ήταν στο πλευρό του ετοιμοθάνατου παππού του

Τις δύο από τις 10 εντολές αποφάσισε να παραβεί σε λίγες ώρες και μάλιστα… συνδυαστικά ένας 28χρονος, που προχώρησε σε ληστρική εισβολή στο διαμέρισμα των γονιών του στα βόρεια προάστια Αττικής και έκλεψε χρυσές λίρες, μετρητά, ηλεκτρικές συσκευές και έργα τέχνης!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Τα «ου κλέψεις» και «τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου» αποτέλεσαν… ψιλά γράμματα για τον νεαρό που έκανε φύλλο και φτερό το πατρικό του σπίτι, την ώρα που οι γονείς του βρίσκονταν στο νοσοκομείο στο πλευρό ενός ετοιμοθάνατου συγγενούς τους! Οπως περιγράφει στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του γιου του ο απελπισμένος πατέρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, έπεσε από τα σύννεφα όταν οι αστυνομικοί τού αποκάλυψαν ότι (με βάση τα αποτυπώματα που εντόπισαν στο σπίτι) κλέφτης είναι το παιδί του.

«Με βαθιά θλίψη και προβληματισμό καταγγέλλω τις αξιόποινες πράξεις του μηνυομένου υιού μου σε βάρος μου και ζητώ να τιμωρηθεί σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου» αναφέρει ο πατέρας στη μήνυση και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο 28χρονος άδραξε την ευκαιρία της απουσίας των μελών της οικογένειας από το σπίτι για να το διαρρήξει ανενόχλητος. Ο νεαρός έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την πατρική οικία, ήταν άγνωστο πού κατοικούσε και επικοινωνούσε μόνο τηλεφωνικά με τους γονείς του.

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο πατέρας μου και παππούς του μηνυομένου, ευρισκόμενος σε προχωρημένη ηλικία και μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, νοσηλευόταν σε κεντρική κλινική των Αθηνών σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Μη αναστρέψιμη

Στις 20 Αυγούστου 2015, οι θεράποντες ιατροί του μας ενημέρωσαν πως πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη και πως είναι θέμα ωρών η κατάληξή του» εξηγεί στη μήνυση ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. «Ηταν μία πολύ δύσκολη ημέρα για όλη μας την οικογένεια, αφού ουσιαστικά αναχωρήσαμε για την κλινική προκειμένου να αποχαιρετήσουμε για πάντα τον πατέρα μου» συνεχίζει. Παρά το γεγονός πως με τον γιο του δεν διατηρούσαν καλές σχέσεις, καθώς ο 28χρονος είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, ο 57χρονος πατέρας τού τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει σχετικά με τον παππού του, ώστε να πάει κι εκείνος στο νοσοκομείο. Ωστόσο το… απολωλός πρόβατο της ευκατάστατης οικογένειας είχε άλλα σχέδια! Ο νεαρός όχι μόνο δεν συγκινήθηκε για την κατάσταση του παππού του αλλά, αντί για την κλινική, κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα των γονιών του στο Χαλάνδρι!

 «Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα»

Ο ληστής γιος άρπαξε μετρητά ύψους 20.000 ευρώ, χρυσές λίρες (αξίας 12.000 ευρώ) και ηλεκτρικές συσκευές (τρεις τηλεοράσεις, δύο ηχοσυστήματα, ένα dvd palyer) αξίας 5.000 ευρώ! «Επομένως, τα ανωτέρω αντικείμενα έχουν οικονομική f2 10αξία περί τα 37.000 ευρώ» περιγράφει ο μηνυτής και προσθέτει πως ο δράστης και οι συνεργοί του «σήκωσαν» ακόμη και έργα τέχνης (αγαλματίδια, πίνακες κ.ά.). «Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα που αποδεικνύει ότι η δυστυχία δεν κοιτάει τον πλούτο των πρωταγωνιστών. Δυστυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Δικαιοσύνη καλείται να παρέμβει ανάμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού» είπε στην «Espresso» ο ποινικολόγος, δικηγόρος του μηνυτή Ηλίας Σιδέρης.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...