Το λάθος (μας) για τον Γιάννη Πλούταρχο

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αποκαταστήσουμε την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη ως καλλιτέχνη, ανθρώπου και οικογενειάρχη, του Ιωάννη Πλούταρχου,

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αποκαταστήσουμε την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη ως καλλιτέχνη, ανθρώπου και οικογενειάρχη, του Ιωάννη Πλούταρχου, γιατί εκ παραδρομής και εξ εσφαλμένης πληροφόρησης στο φύλλο της εφημερίδας μας του Σαββατοκύριακου 15-16/11/2014 αναφέρθηκε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης απαίτησε ποσό 1.000.000 ευρώ από την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για δήθεν παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσέγγιση των τουριστών.

Ολα τα ανωτέρω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πέσαμε θύμα εσφαλμένης πληροφόρησης και πρέπει να επισημάνουμε ότι τιμούμε τον Γιάννη Πλούταρχο για την εν γένει στάση του στη δημόσια και την ιδιωτική ζωή του τόπου, χωρίς να δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα επιλήψιμης συμπεριφοράς, τουναντίον, μάλιστα, αποτελεί πρότυπο ήθους καλλιτέχνη και πολίτη».

Καμία πρόθεση από πλευράς της εφημερίδας δεν υπήρξε να θίξει τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Γι’ αυτό και του ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον