Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για σεξ σε webcam

Ζευγάρια παραδέχτηκαν σε βρετανική εκπομπή ότι κερδίζουν εξαφήφια ποσά από αγνώστους που παρακολουθούν τις online περιπτύξεις τους

Ζευγάρια παραδέχτηκαν σε βρετανική εκπομπή ότι κερδίζουν εξαφήφια ποσά από αγνώστους που παρακολουθούν τις online περιπτύξεις τους

Τέσσερα νεαρά ζευγάρια της «διπλανής πόρτας» παραδέχτηκαν ότι άγνωστοι τα πληρώνουν για να κάνουν σεξ μπροστά σε webcam. Αλλοι είναι νιόπαντροι, άλλοι μόλις απέκτησαν το πρώτο παιδί, πάντως δεν σκέφτονται καν να σταματήσουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ούτε η φυλακή κατάφερε να εμποδίσει ένα από αυτά τα ζευγάρια να συνεχίσει τις καυτές διαδικτυακές εμφανίσεις. Ολοι τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Sex Diaries» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 και περιέγραψαν την εμπειρία τους στη βιομηχανία ζωντανού ερασιτεχνικού πορνό.

Η Εμα και ο Εντι από το Φοίνιξ της Αριζόνας μεταδίδουν ζωντανά τις περιπτύξεις τους τα τελευταία τρία χρόνια. Υπερηφανεύονται ότι δεν έχουν αναστολές και κάνουν σεξ σε κάθε μέρος του σπιτιού. Αρέσουν τόσο πολύ, ώστε έφτασαν να κερδίζουν μέχρι και εξαψήφιο ποσό κάθε μήνα. Ακόμη κι όταν ο Εντι μπήκε στη φυλακή, επειδή ήταν παράνομος μετανάστης, Εμα συνέχισε τη δουλειά προκειμένου να μην πέσουν τα έσοδα η προσλαμβάνοντας για παρτενέρ την καλύτερη φίλη της. Τώρα κάνουν οκτώ σόου την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα και δεν έχουν πρόθεση να σταματήσουν, παρότι, όπως είπε η ίδια, έχει συχνές μολύνσεις από βακτήρια, εξαιτίας του υπερβολικά συχνού σεξ.

Τους παρακολουθούν παντρεμένοι

Ούτε ο ερχομός του πρώτου παιδιού τους στάθηκε ικανός να κάνει την Κίτι και τον Μοζέ από τα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας να κλείσουν την webcam. «Θα συνεχίσουμε» είπε η Κίτι συμπληρώνοντας ότι ίσως σταματήσουν σε λίγα χρόνια, καθώς βγάζουν γύρω στα 350 ευρώ την εβδομάδα. Τους παρακολουθούν κυρίως παντρεμένοι που δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική ζωή τους, γιατί, όπως λένε, είναι «αυθεντικό ζευγάρι».

Η Αρι και ο Γκλεν είχαν μόλις παντρευτεί όταν μίλησαν πρώτη φορά στην εκπομπή. Το διαδικτυακό σεξ όμως δεν τους έφερε τύχη. Στην αρχή η «δουλειά» άρεσε πολύ στην Αρι, που πίστευε ότι θα έκανε καλό στη σεξουαλική ζωή τους.

aa 3

Ξεκίνησαν από περιέργεια για να δουν πώς είναι και έφτασαν να έχουν μέχρι και 4.000 άτομα μέσα σε μια νύχτα. Εξι μήνες αργότερα όμως χώρισαν, με την Αρι να λέει ότι είχε γίνει αγγαρεία και τον Γκλεν να ζει σε τροχόσπιτο.

Τέλος, η Εϊντζελ και ο Ντάγκον είχαν διαφορετική προσέγγιση. Εκτός από το σεξ, ανεβάζουν βίντεο που δείχνουν εκείνον να σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα ή να πλένεται και, όπως είπε, είναι τα πιο δημοφιλή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...