Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

Ο «τεθλιμμένος» ανιψιός ήταν ο δολοφόνος

Ο 46χρονος από την Πάτρα σκότωσε τον 69χρονο θείο του (για κληρονομικά) και βοηθούσε στις έρευνες, που οδήγησαν στον ίδιο!

Ο 46χρονος από την Πάτρα σκότωσε τον 69χρονο θείο του (για κληρονομικά) και βοηθούσε στις έρευνες, που οδήγησαν στον ίδιο!

Το σατανικό σχέδιό του να ξεφορτωθεί τον θείο του, βάζοντας τέλος στις προσωπικές και οικονομικές διαφορές τους (για κληρονομικά ζητήματα), αποδείχθηκε ότι είχε κενά. Αν και ο ίδιος πίστεψε ότι έκανε το τέλειο έγκλημα και πως ο ρόλος του θλιμμένου ανιψιού έπεισε την οικογένειά του και τους αστυνομικούς, ο 46χρονος δολοφόνος έπεσε στη «φάκα» της Ασφάλειας Πατρών.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις για τις κινήσεις του καθ’ ομολογία δράστη πριν και μετά τη δολοφονία του 69χρονου Θεόδωρου Μπάτραλη, στη Δροσιά Αχαΐας. Ο 46χρονος, που, όπως αποδείχθηκε, σκηνοθέτησε τη ληστεία μετά φόνου του αδελφού του πατέρα του, συμμετείχε ακόμη και στις έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου 69χρονου, ενώ, όταν εντοπίστηκε το πτώμα (βράδυ Πέμπτης) σε χαράδρα, προθυμοποιήθηκε να το ανασύρει, προκειμένου να δικαιολογήσει τυχόν εύρεση δικού του βιολογικού υλικού!

Ομως η Αστυνομία τον κατέστησε βασικό ύποπτο από την πρώτη στιγμή, εξαιτίας της αμηχανίας του και της έντονης ανησυχίας που δήθεν είχε για την εξαφάνιση ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν αντάλλασσε ούτε «καλημέρα».

Συγκρούσεις

Θείος και ανιψιός είχαν εδώ και χρόνια συγκρούσεις για κτηματικά και κληρονομικά ζητήματα. Μετά την προσαγωγή του στην Ασφάλεια Πατρών αλλά και τα στοιχεία που είχαν οι αστυνομικοί, ο 46χρονος ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διαφορές, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς.

2 100

Το άγριο φονικό διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 46χρονος έστησε καρτέρι θανάτου στον θείο του σε δρόμο της περιοχής Δροσιά. Ο 69χρονος επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι του, όταν δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο. Η μία σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, ο ανιψιός πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα, προκειμένου οι περίοικοι να θεωρήσουν ότι επρόκειτο για πυρά κυνηγών!

1 198

Επειτα έσυρε το πτώμα σε απόσταση περίπου 50 μέτρων και το πέταξε στη χαράδρα. Κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος και αφαίρεσε ρούχα και χρήματα (περίπου 700 ευρώ) που είχε σηκώσει νωρίτερα ο άτυχος άνδρας. Ετσι, αρχικά η Αστυνομία εκτίμησε ότι ο 69χρονος έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών! Ο δράστης έκαψε σε κτήμα του στην ίδια περιοχή τα αντικείμενα του θείου του, ενώ φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος μάζεψε δύο από τους τέσσερις κάλυκες και τους έβαλε μαζί με το όπλο και 19 φυσίγγια σε τσουβάλι, το οποίο έκρυψε σε θαμνώδες σημείο κοντά στο σπίτι του. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του άρχισε όταν ο 44χρονος γιος του θύματος δήλωσε την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Χαλανδρίτσας. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...