Ξεσηκωμός για την «Αγια-Σοφιά»!

Η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

Κάθε μέρα που περνάει και δεν υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου είναι μία χαμένη μέρα για την ΑΕΚ, και αυτή ακριβώς την κατάσταση προσπαθούν να αλλάξουν στην «Ενωση».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΟ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

Μάλιστα, χθες, η εταιρία που έχει αναλάβει να «τρέξει» το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς», η «Δικέφαλος 1924», και η Ερασιτεχνική υπέβαλαν αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής για συνάντηση με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου. 

Στην ΑΕΚ, όσον αφορά στο τι μπορούν να κάνουν από τη δική τους πλευρά, έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε να εκδοθεί η απαραίτητη οικοδομική άδεια, και θέλουν να λύσουν άπαξ διά παντός όσα θέματα άπτονται του αντικειμένου της Περιφέρειας. Το αίτημα παρελήφθη και αναμένεται η απάντηση, που θα ορίζει τη σχετική συνάντηση.

Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια στην ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο «γηπεδικό» είναι γενικευμένη, και, σε αυτό το πλαίσιο, οι παλαίμαχοι καλούν τους φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν αύριο (19.00) στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έχει συνάντηση-ενημέρωση για την «Αγια-Σοφιά». Σε αυτή, θα συζητηθεί από τους ανθρώπους του Δήμου η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου. Βασική προϋπόθεση της συγκέντρωσης είναι η ειρηνική διάθεση, καθώς, ναι μεν στην ΑΕΚ επιδιώκουν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την οικοδομική άδεια, δίχως όμως να είναι διατεθειμένοι αυτό να γίνει σε εκτός λογικής πλαίσια.

Ενστάσεις

Σε πρώτη φάση, πάντως, ο κ. Βασιλόπουλος δείχνει ανυποχώρητος ως προς τις ενστάσεις που έχει για την κατασκευή του γηπέδου, και οι οποίες εντοπίζονται σε επτά σημεία (περιθώριο της ΑΕΚ να πάρει κι άλλο κομμάτι του Αλσους, αμφισβήτηση το ότι η υπογειοποίηση του δρόμου θα λύσει τα προβλήματα, ανεπαρκείς θέσεις στάθμευσης, μη διασφαλισμένη ασφάλεια του Αλσους τις μέρες των αγώνων, πρόβλημα στα σπίτια που συνορεύουν με το γήπεδο λόγω ύψους αυτού, απεμπλοκή του Αλσους από την κυριότητα του Δήμου, και η μη στέγαση όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ). Αυτό φάνηκε από τη σύσκεψη που είχε χθες με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο, προκειμένου να τους ενημέρωνε για τη γνωμοδότηση που έκανε το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από διήμερο ρεπό και θα γίνει μία πρώτη εκτίμηση για το αν ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος υπέστη κάκωση στην πλάτη, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου (20.30) με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, το ερχόμενο Σάββατο, η «Ενωση», αντί για προπόνηση, θα δώσει φιλικό με τον Ατρόμητο (12.00) στα Σπάτα (κεκλεισμένων των θυρών).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...