Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Για καλό σκοπό, με 15.000 συμμετοχές και κυκλοφοριακό κομφούζιο, ο 29ος γύρος Αθήνας

Δοκιμάστηκαν οι αντοχές όσων έτρεξαν στον 29ο γύρο της Αθήνας αλλά και εκείνων που… έτρεχαν για να πάνε στις δουλειές τους!

Δοκιμάστηκαν οι αντοχές όσων έτρεξαν στον 29ο γύρο της Αθήνας αλλά και εκείνων που… έτρεχαν για να πάνε στις δουλειές τους! Η εκδήλωση βέβαια φέτος πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη παιδιών που νοσηλεύονται στο νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Καθένας από τους σχεδόν 15.000 συμμετέχοντες δώρισε ένα ευρώ για την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, για την πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά, ενώ οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ, για τη μετακίνησή τους από και προς τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στους δρόμους του περίκλειστου κέντρου της πόλης (ή τουλάχιστον σε όσους από αυτούς δεν είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία) επικρατούσε απίστευτο κομφούζιο, με τους οδηγούς να εξαντλούν την υπομονή τους! Η ομαλότητα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης επέστρεψε λίγο μετά τις 12.30, επιβεβαιώνοντας ότι αυτού του τύπου οι αγώνες δεν αρμόζουν στα κέντρα μεγάλων πόλων.

Εξάλλου, στο αγωνιστικό κομμάτι η συμμετοχή που μαγνήτισε τα βλέμματα και συγκίνησε δρομείς και κοινό ήταν αυτή ενός μικρού κοριτσιού, που έλαβε μέρος στον γύρο της Αθήνας σε αναπηρικό αμαξίδιο και συνοδεία του πατέρα της.

Στα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας καταγράφηκε και η συμμετοχή ενός… τετράποδου αθλητή, ο οποίος έτρεξε μαζί με τη συνοδό του και τα έδωσε όλα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα