Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή να κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να τη διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δώστε ηθική και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται, για να πάρετε και εσείς αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε, διότι θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να μη σας αφήνει στο ξεκίνημά της να αναπνεύσετε ελεύθερα, αφού υποφέρετε το τελευταίο διάστημα από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλλετε κιόλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά με την οποία θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο. Μην είστε αφελείς και πιστεύετε ότι κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ακόμη ένα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ισως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές αποφάσεις σας προτού αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...