Ποιοι απειλούν τον Τσαλίκη

Το μυστηριώδες δέμα, το χυδαίο τηλεφώνημα και το σοκ της οικογένειάς του

Το μυστηριώδες δέμα, το χυδαίο τηλεφώνημα και το σοκ της οικογένειάς του

Θύμα ενός ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου έπεσε ο Γιώργος Τσαλίκης, που κατέφυγε έντρομος στην Αρχές υποβάλλοντας μήνυση κατ’ αγνώστων, ύστερα από ένα μυστηριώδες δέμα που ένα απειλητικό τηλεφώνημα που έλαβε.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής, μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί και να κάνει πράξη τη συγκεκριμένη ενέργεια, με στόχο μάλιστα τα παιδιά του. Σύμφωνα δε με πληροφορίες της «Espresso», η οικογένεια Τσαλίκη βρίσκεται σε ισχυρό σοκ.

Με διαδικτυακή του ανάρτηση ο τραγουδιστής περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν παρέλαβε στο καμαρίνι του ένα αμπαλαρισμένο κουτί με παραλήπτες τους τρεις γιους του και μια σημείωση «Σας αγαπώ, ο θείος». Αν και δεν αποκάλυψε τι περιείχε το πακέτο, επισήμανε ότι το είχε αφήσει νωρίτερα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον αριθμό που αναγραφόταν στη συσκευασία και τότε βρέθηκε προ εκπλήξεως. «Είμαι ο αδερφός σου ο Δημήτρης, δε με κατάλαβες;» έλεγε κι επέμενε ο άγνωστος οδηγώντας στην… τρέλα τον Γιώργο, ο οποίος ναι μεν έχει αδελφό, τον λένε όμως Παναγιώτη.

Επικοινωνία

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, του έλεγε ανυπόστατα -και ανώμαλα- πράγματα για την υγεία του μικρού γιου του. «Εχω ήδη καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου και θα σε βρω. Και τότε το δώρο που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα τρία ανήλικα παιδιά μου, τα “ανιψάκια” σου, “αδερφέ” μου. Τι άρρωστος κόσμος, φίλοι μου. Προσοχή και προσευχή» κατέληξε η ανάρτηση.
Προχθές ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στη Λεμεσό για την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου για το τελευταίο του CD με τίτλο «Θα γυρίσει ο τροχός» και το θέμα συζήτησης στα «πηγαδάκια» ήταν η ασύλληπτη ιστορία που έζησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.