Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ξενάγηση στην Κρήτη

Οι διαδικτυακοί Κιαγιαδάκης και Προκοπάκης και οι φήμες για πρωινό

Οι διαδικτυακοί Κιαγιαδάκης και Προκοπάκης και οι φήμες για πρωινό

Μετά τον Στάθη Στιβακτάκη, τον Κρητικό που «πρωταγωνίστησε» στην επικαιρότητα τις προηγούμενες μέρες, έρχονται δύο… συμπατριώτες του, που αναμένεται να γίνουν θέμα συζήτησης! Ο Χάρης Κιαγιαδάκης και ο Αλέξανδρος Προκοπάκης είναι οι δύο… σύντεκνοι που παρουσιάζουν τη διαδικτυακή εκπομπή του Mega «Life is a beach», στην οποία προβάλλουν ταξιδιωτικά βίντεο από την Κρήτη.

Μάλιστα, παρά την αλλαγή του καιρού, που προστάζει κουβέρτες και τζάκι, η συγκεκριμένη εκπομπή κρατάει ακόμη «ζωντανό» το καλοκαίρι, με εικόνες που κάνουν τους θεατές να φορέσουν το μαγιό τους και να ακολουθήσεις τον Χάρη και τον Αλέξανδρο στις εξορμήσεις τους. Καταγάλανα νερά, υπέροχα τοπία και δύο ξεναγοί που φροντίζουν να ενημερώσουν το κοινό για τα μέρη που επισκέπτονται με λεπτομέρειες.

Οι δύο Κρητικοί ενδέχεται να περάσουν από το διαδίκτυο στην τηλεόραση, αφού τα ονόματά τους έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που αφορούσαν τις «τονωτικές ενέσεις» της εκπομπής «Καλημερούδια». Οι υπεύθυνοι είχαν την ιδέα, αντί να κάνουν κάστινγκ για νέα πρόσωπα, να εκμεταλλευτούν τα υπάρχοντα στο web.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης και ο Αλέξανδρος θα δοκιμαστούν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Οσο για το τι ακριβώς θα κάνουν, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, όμως δεν θα μείνουν στο κομμάτι των ταξιδιών. Το κανάλι προτιμά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του προς το παρόν για το συγκεκριμένο θέμα, το σίγουρο είναι όμως πως δεν πρόκειται να γίνουν έντονες παρεμβάσεις, αφού η πρωινή εκπομπή είναι ήδη «στημένη».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα