Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Διαπραγματεύσεις με «κουφέτα»

Ο έρωτας του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη με την Κωνσταντίνα Κιντώνη (πρώην στενή συνεργάτιδα του Τσίπρα) φούντωσε στο Brussels Group

Βέρα στο δεξί βάζουν με τον ερχομό του 2016 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης με την Κωνσταντίνα Κιντώνη (πρώην στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα). Η πρόβα νυφικού έχει ήδη γίνει για την Κωνσταντίνα, ο έρωτας της οποίας με τον υπουργό είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό στου Μαξίμου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Μια μεγάλη αγάπη που γεννήθηκε στα ψυχρά τραπέζια των ατέλειωτων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης την περασμένη άνοιξη θα μοιράσει… κουφέτα, σηματοδοτώντας έτσι τον πρώτο γάμο στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο τους, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους, αποτέλεσαν θέμα θετικών, κυρίως, σχολίων από όσους είχαν την ευκαιρία να τους ζουν καθημερινά, γιατί ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και σφοδρός!

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα ήταν παντρεμένοι και οι δυο όταν γνωρίστηκαν. Σήμερα όμως οι διαδικασίες των διαζυγίων και των δύο πλησιάζουν στο τέλος τους κι έτσι η όμορφη Κωνσταντίνα, ελεύθερη πια, ψάχνει το νυφικό της μεταξύ Αθηνών, 4rfwertgs 1 0Βρυξελλών και Παρισιού, όπου κινείται το ζευγάρι. Η άτυπη (μέχρι στιγμής) αναγγελία του γάμου τους άνοιξε την πόρτα σε πολλούς ακόμη έρωτες που βρίσκονται εν εξελίξει στον ΣΥΡΙΖΑ, που τείνει να χαρακτηριστεί το πιο ερωτικό κόμμα που έχει κυβερνήσει τη χώρα!

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και είχε συγκρουστεί πολιτικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Διαφώνησε με το δημοψήφισμα, παραιτήθηκε από τη θέση της στο γραφείο του πρωθυπουργού και άθελά της έδωσε χώρο στη μοίρα. Αυτή η παραίτηση σημάδεψε τη ζωή της, καθώς βρέθηκε στην ομάδα των Βρυξελλών, όπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της. Οταν τον Απρίλιο του 2015 σχηματίστηκε το Brussels Group, που επισκίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη, η Κωνσταντίνα Κιντώνη, μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη και τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, καθώς και τον Τάκη Παυλόπουλο, επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου, μπήκε στην περίφημη αυτή ομάδα. Ετσι, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος ήρθαν πιο κοντά στις δύσκολες ώρες της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και μοιράστηκαν τα δεκάδες ταξίδια μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. Λίγο το ξενύχτι, λίγο η μοναξιά τις νύχτες μετά τις χαρές ή τις απογοητεύσεις, φούντωσε το συναίσθημα και ήρθαν τα πάνω κάτω!

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη ήταν παντρεμένη με Γάλλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Αλλοδαπή σύζυγο είχε και ο Γιώργος Χουλιαράκης, γεγονός που επέτρεψε και στους δύο να πάρουν εύκολα διαζύγια από ανθρώπους με άλλες, πιο απελευθερωμένες κουλτούρες. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα, είναι χαμηλών τόνων, ευαίσθητος στον χαρακτήρα αλλά και πολύ αποτελεσματικός στη δουλειά του. Η Κωνσταντίνα, από την άλλη, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, με άποψη και τόλμη, που έχει ανάγκη στη φάση αυτή ο αναπληρωτής υπουργός και σύντροφός της.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν -και, ως φαίνεται, δεν θέλουν- να το κρύψουν τώρα που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χορό του Ησαΐα. Εμφανίζονται συνεχώς μαζί και, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν κάμερες και φωτογραφικοί φακοί, είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, με εκείνη να τον φροντίζει διαρκώς. Ακόμη και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης η Κωνσταντίνα συνόδευσε τον αναπληρωτή υπουργό στη Βουλή και παρακολούθησε την ομιλία του, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα βρισκόταν στο πλευρό του στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...