Τρίτος στον κόσμο ο Μπατάλας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Περήφανους όλους τους Ελληνες έκανε ο Κατερινιώτης προπονητής των Ολύμπιων Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο Βασίλης Μπατάλας, ο οποίος, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης βετεράνων, που διεξήχθη στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

«Ηταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο διαφημίζει τη χώρα μας και μας θυμίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές» τόνισε αρχικά ο Μπατάλας, προσθέτοντας πως «οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να αποφύγουν τα άσχημα μονοπάτια, από τα οποία μπορούν να παρασυρθούν. Παροτρύνω τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να τα στείλουν στην πάλη, η οποία είναι ένα καθαρά ελληνικό άθλημα. Αφιερώνω το μετάλλιο στην πόλη μου, την Κατερίνη, και σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας μου, τους Ολύμπιους Κατερίνης».

Ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν καθοδηγητής καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, ανέφερε πως «να βλέπεις των συναθλητή σου σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα να παίρνει μετάλλιο και να έχεις την τιμή να κάθεσαι στη γωνία του σου δημιουργεί συναισθήματα πολλά, να θες να κλάψεις, να θες να γελάσεις, όλα μαζί». Ο Παπακωνσταντίνου είναι, όπως και ο Μπατάλας, προπονητής των Ολύμπιων Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό