Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Τρεις χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από το «Μαζί για το παιδί» γίνονται πραγματικότητα

Τρεις χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από το «Μαζί για το παιδί» γίνονται πραγματικότητα

Πόλος έλξης για εκατοντάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αυτές τις ημέρες οι τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos. Ο ένας μετά τον άλλο για δεύτερη συνεχή χρονιά ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ και σπεύδουν να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να υλοποιήσουν την χριστουγεννιάτικη τους ευχή.

Πάρε κι’ εσύ ένα Ευχοστολίδι


Τα Ευχοστολίδια είναι μια μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Τα παιδιά από το «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, και έχουν γράψει τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι λοιπόν βρεθείτε στα τρία πολυκαταστήματα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσετε. Αγοράζετε το δώρο που απεικονίζεται και με την παράδοση του, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, θα λάβετε ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών. Τα Ευχοστολίδια ολοκληρώνονται στις 5 Ιανουαρίου 2016.

Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεχίζει παράλληλα τα έργα υποδομής και ενισχύει τη λειτουργία των φορέων και των ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τα παιδιά. Μέχρι τις αρχές του 2016 η εταιρεία θα υλοποιήσει κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...