Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Oπως και να έχει, μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί αποκλειστικά στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Oπως και να έχει, μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί αποκλειστικά στον εργασιακό σας χώρο. Κερδίστε τους γύρω σας με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που το έκρυβε, γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με τον σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές στον χώρο σας, μικρές ή μεγάλες, θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι, θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα που είναι ενάντια στις αρχές σας. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να τα βελτιώσετε. Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τις καταστάσεις, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι δικαιολογημένοι, στη συνέχεια όμως θα σας δοθεί η δυνατότητα να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι ενθαρρυντικές, θα μπορείτε να κινηθείτε με άνεση και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο ευχάριστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα μπείτε λίγο στη δική τους θέση. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Εχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα, μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθειά του να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...