Το «αντίο» του αρχηγού

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Το πλήρωμα του χρόνου για ακόμη έναν σπουδαίο μπασκετμπολίστα που τίμησε για πολλά χρόνια τη φανέλα με το εθνόσημο έφτασε. Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής ομάδας Μιχάλης Κακιούζης προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει. 21 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής. Φεύγω στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου από τη μάχιμη δραστηριότητα ως αθλητής. Διότι στη μάχιμη δραστηριότητα από άλλο πόστο θα παραμείνω. Αυτό επιβάλλει μια ανώτερη εσωτερική ανάγκη. Αυτό υπαγορεύει η φυσική νομοτέλεια της ζωής» ανέφερε ο 39χρονος φόργουορντ, ο οποίος, στην καριέρα του, αγωνίστηκε σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΕΚ, Σιένα, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Εφές, Αρη, Βιλερμπάν, Κρεμόνα, Ρόμα, Βακαλό, ΑΕΚ Λάρνακας, Νέα Κηφισιά, ΑΠΟΕΛ, ενώ φέτος αγωνίζεται στον Φάρο Κερατσινίου, με τον οποίο διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδος.

«Εκτιμώ ότι ο Φάρος αποτελεί και σημειολογικά για μένα το τελευταίο λιμάνι της καριέρας μου. Το πρώτο, στην ΑΕΚ της καρδιάς μου, σαν να ήταν χθες. Τότε που μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Καλοκαίρι του 1994. Ο κυρ Χρήστος (ο πατέρας μου) με έπαιρνε από καρτοτηλέφωνο για να μου “ανακοινώσει” ότι έκλεισα στη “Βασίλισσα”. Δεν άντεξα. Εκλαψα. Από χαρά. Στην ΑΕΚ έκλαψα και στη συνέχεια. Βίωσα και προδοσία και πίκρα. Τα άφησα όμως πίσω. Οικογένειά μου είναι. Το 3-2 επί του Ολυμπιακού. Βαρκελόνη. Λοζάνη. Αλησμόνητα» πρόσθεσε, ενώ, για τα όσα έζησε με τη «γαλανόλευκη», ανέφερε πως «όταν, ως αρχηγός της Εθνικής, σήκωσα το 2005 το “τιμημένο”, στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου ένιωσα την απόλυτη ικανοποίηση. Ενιωσα ικανοποίηση και το 2006 στη Σαϊτάμα στη νίκη σαν παγκόσμιος τίτλος επί των ΗΠΑ, αλλά και ανείπωτη στενοχώρια μετά την ήττα στον Τελικό με Ισπανία». Κλείνοντας σημείωσε ότι «προχωράμε…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.