Ο καφετζής που τσακώθηκε με την ορθογραφία

Τήρησε το γράμμα του νόμου, αλλά το… σκότωσε ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου σε ένα ορεινό χωριό των Τρικάλων!

Τήρησε το γράμμα του νόμου, αλλά το… σκότωσε ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου σε ένα ορεινό χωριό των Τρικάλων! Κι αυτό γιατί στην αυτοσχέδια χάρτινη ταμπέλα που ανάρτησε σε τοίχο του καταστήματος για την απαγόρευση του καπνίσματος τα ελληνικά του δεν τον δικαίωσαν!

Μιλώντας άπταιστα την… τοπική διάλεκτο και φροντίζοντας να διατηρήσει κάθε ιδίωμά της, ο νομοταγής καφετζής έγραψε στη λευκή κόλλα: «Απαγωρεβητη τω καπνησμα στω καφενείου. Ευχαρηστό»!

Φωνήεντα

Παρά τις αρχικές καλές προθέσεις του, όμως, οι αποδέκτες του μηνύματός του είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να το αποκωδικοποιήσουν, αφού το μόνο φωνήεν που έμεινε… αλώβητο ήταν το άλφα!

H απίστευτη ανακοίνωση του γλωσσοπλάστη καφετζή, την οποία κάποιος από τους πελάτες του καφενείου φωτογράφισε και ανάρτησε στο διαδίκτυο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες, πυροδοτώντας δεκάδες σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.