«Mr Transformers»: Σκοπεύει να χαρίσει περιουσία 460.000.000 €!

Προσωπική περιουσία ύψους σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου ευρώ αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει ο σκηνοθέτης των «Transformers» Μάικλ Μπέι

Προσωπική περιουσία ύψους σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου ευρώ αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει ο σκηνοθέτης των «Transformers» Μάικλ Μπέι (φωτό), τονίζοντας ωστόσο ότι μια μέρα σκοπεύει να τη χαρίσει.

Μιλώντας στο περιοδικό «Rolling Stone» για την προώθηση της νέας ταινίας του «13 Hours», ο 50χρονος σκηνοθέτης αναγνώρισε ότι τα 460.000.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τα οποία όμως δεν προτίθεται να κρατήσει. «Κάνεις οικονομίες και μετά τα χαρίζεις όλα.

Αυτό σκοπεύω να κάνω. Πιθανότατα θα δημιουργήσω ένα μεγάλο ταμείο προστασίας άγριων ζώων» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι θα διαθέσει σε αυτό όλα του τα χρήματα «μια μέρα». Στο μεταξύ, θα συνεχίσει να συντηρεί με αυτά τα σπίτια του σε Μαϊάμι και Λος Αντζελες, το ιδιωτικό τζετ του και τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του, η οποία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μία Bentley, μία Lamborghini και μία Ferrari.

Η τεράστια περιουσία του οφείλεται στις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που έχει κάνει, όπως «Tranformers», «Ο Βράχος», «Αρμαγεδδών» και το «Pearl Harbor». Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό, οι 11 ταινίες που έχει σκηνοθετήσει έχουν αποφέρει εισπράξεις άνω των 5.000.000.000 ευρώ, καθιστώντας τον τον πιο επιτυχημένο σκηνοθέτη μετά τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Τζέιμς Κάμερον.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.